20
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČAN SPISAK ‘ORLOVA’: Đorđević prelomio i precrtao još dvojicu igrača!

Objavljeno: 02.07.16 u 13:03

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević precrtao je još dvojicu košarkaša sa spiska igrača koji će igrati na olimpijskom kvalifikacionom turniru.

Na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru koje će se od 4. do 9. jula održati u Beogradu, Srbija će posle dugo godina pokušati da se domogne najveće sportske smotre na planeti.

Selektor Aleksandar Đorđević procenio je danas da do tog cilja može bez Marka Gudurića i Radeta Zagorca koji su otpali sa spiska reprezentativaca za ovaj turnir.

Igrači su, prema rečima Đorđevića, već obavešteni o odluci, ali će oni ostati uz tim, jer će u slučaju da se naša selekcija plasira u Rio oni ponovo biti u konkurenciji za tim koji bi igrao na Olimpijskim igrama.

Podsetimo, Srbija na ovom kvalifikacionom turniru igra u grupi A sa Portorikom i Angolom, dok su u grupi B Letonija, Češka i Japan.

Srbija počinje turnir utakmicom protiv Portorika u ponedeljak od 21 sat.

0
0

20 Komentara

  1. Guduric je morao biti medju 12 jer je jednostavno rodjeni pobednik,decko sa ogromnim m..ima.Imao je dosta jakih utakmica prethodne sezone u EL,protiv zaista jakih timova,prema tome,stekao je i odredjeno iskustvo,pogadjao u odlucujucim trenucima,kad mnogo iskusniji nisu smeli da sutnu a prosle godine je bio MVP na takmicenju reprezentacije U20.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde degenerici ne serite vise ko je je Grobar ko Cigan dal je bitno igraju oni najbolji koje Slae odabere,treba da ih podrzimo ko god da igra

    0
    0
    Odgovori
  3. Do sad sam bio na strani djordjevica ali se vidi da on nema pojma sta radi…
    pa za njih dvojicu je moralo da se nadje mesta…oni su buducnost nase kosarke..
    duboko me razocarao…

    0
    0
    Odgovori
  4. posle bitke ste svi generali lučić je bolji od njih pola ili milosavljević pa ih nije zvao dajte malo podrške tim momcima ko god da igra.neigraju klubovi nego srbija moroni jedni.

    0
    0
    Odgovori
    • Smesni Djordjevic.Ko je bre Bircevic?Mali Guduruc ce za godinu,dve biti najbolji suter evrope,a i sada nije,nista losiji od tog vaseg Bogdanovica

      0
      0
      Odgovori
  5. Najviše volim ove miljenike velikog i slavnog Gudurića, igrača sa velikom perspektivom ali istina nije bas takva. On je bez sumlje kvalitetan mladi igrac ali on nikako nije za reprezentaciju jer nema taj kvalitet za tu poziciju jer pored Bogdanovića on tesko moze da ikako pomogne timu, za njega nema mesta dok god Bogdanović igra.

    0
    0
    Odgovori
    • Glupane, niko i ne kaže da treba da igra pre bogdana, al svakako mora pre dangubica, nedovica, markovića, jovića.. A i biće bolji igrač i od tog hvaljenog Bogdanovića. .

      0
      0
      Odgovori
  6. Ljudi u potpunosti se slazem sa vasim kritikama ali i guduric I zagorac su momci koji jos mnogo treba da prodju i da steknu jos iskustva kako bi se nosili sa tezinom dresa reprezentaije Srbije ! Po meni Neodivc isto ne igra nista ali je iskusniji od ove dvojice a to se trazi u ovakvim utakmicama koje nas cekaju u areni od 4. do 9. jula . Pametan potez sleketora Srbije !

    0
    0
    Odgovori
    • guduric nije BEK majstore nego KRILO nemoj da komentarises nesto kad ne znas na kojoj poziciji neko igra guduric igra 3 ili eventualno u nizoj postavi 4 nauci osnove pa komentarisi

      0
      0
      Odgovori
  7. Djordjevicu j**i se i ti i tvoj miljenik Bircevic.. jos malo ces u reprezentaciju da zoves poluamatere iz smedereva i tamisa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter