22
Košarka

ZVEZDA SE NE ŠALI: Umesto Maika Cirbesa stiže bivši centar Reala i Barselone!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.16 u 18:49

U pitanju je centar koji u svojoj bogatoj karijeri  je određeni period proveo u NBA ligi, tačnije Nju Orleansu i Hjustonu.

Iako je klupska sezona završena, a navijači Crvene zvezde se zadovoljno rastali od svojih ljubimaca usled odvojenih titula u ABA ligi i domaćem šampionatu, interesovanje za pojačanjima ne jenjava.

Tako su posle odlazaka Maika Cirbesa i Kvinsija Milera iz kluba najavili da neće više biti odlazaka, ali da hoće dolazaka.

U ZVEZDI BEZ STRAHA: Ako ode Radonjić, dolazi…

Prethodnih godina na Mali Kalemegdan stizala su velika imena poput Sofoklisa Skorcanitisa i Tarensa Kinsija, a na pragu crveno-belih nalazi se još jedna velika zvezda.

U pitanju je Maćej Lampe košarkaš Bešiktaša koji je, prema navodima iz Turske, već ušao u pregovore sa Zvezdom oko dolaska u Beograd.

Poljski reprezentativac najveći trag ostavio je velikog traga u Barseloni gde je igrao pre Bešiktaša, a pored toga obreo se u NBA ligi u dresu Nju Orleansa i Hjustona, kao i u Realu, Himkiju i Laboral kući.

(Izvor: youtube / Stra32)

Podsećamo, juče se pojavila i vest da je francuski reprezentativac koji je večeras u Beogradu gost Srbije, Edvin Džekson na pragu Zvezde.

PROMENE NA MALOM KALEMEGDANU: Bivši košarkaš Barselone na pragu Zvezde? (VIDEO)

0
0

22 Komentara

  1. Ovaj je i bolji od Cirbesa, videćemo samo u kakvoj će formi biti i kako će se snaći, ali već se vidi da je bolji poenter i sa distance a i iz koša. Jeste stariji, to može da bude problem, ali je isto tako i iskusniji. Videćemo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo ga još jedan što ne može da podnese bol.Brnke šampion hahahaha.Brnke u čemu šampion?hahaha..A da u hokeju hahahahaha…Brnke piše u crvenu zvezdu dolazi bivši centar reala i barselone,a ti komentarises.Bol je neizdrživ hahaha.

    0
    0
    Odgovori
    • Brnke je Sampion po tome, sto za razliku od ..velikog procenta ganfera ima smisao za „humor“ da ne kazem zaj…nciju i koji prihvata Istinu onakvom kakva jeste, da je originalna kkcz ugasena od strane KKP i DV, a njeno ime, „brend“ ( koji doduse u kk niste ni imali, za razliku od fudbalu..) i deo navijaca coks kupio ili izrentirao, ako ce vam biti lakse..Zato ne volim da polemisem sa „osobama’ koji sa ovim plemenitim sportom nikakve veze nemaju, retko to radim, ali Brnke je Legenda i moram da stanem u ‘njegovu zastitu“..

      0
      0
      Odgovori
  3. ..jbg D’rko stvarno nas drukas, bolje cuti i p’usi, nego sto prevodioca moramo angazovati za takve kao ti, a uzgred, ne pise se NEBI, vec NE BI, al’ dobro, posto si naturscik ili „gost, oprosteno ti je, ali u zamenu za …“

    0
    0
    Odgovori
    • Brnke znam da ne razumiješ srpski,jer hrvati ne vole ništa srpsko.Jbg moraćeš dovesti nekog da te poduči malo srpski jezik.Vremenom ces naučiti jezik,kao što ćeš naviknuti na bol hahaha

      0
      0
      Odgovori
    • Maleni, malecki batica grobar do koske ( sa nekoliko nadimaka) , internet navijač, kljuca na android telefončiću porukice jer nema pametnija posla. Sam se sebi smeje, sanja mutante, ćokije, bankomate… batica je skroz promašen lik.

      0
      0
      Odgovori
  4. GDK NE LAJ MNOGO NA ZVEZDE,STA STE VI STVARALI BRE AKO NISTE PRE TOGA SA LJUDIMA NA VLASTI TO ISTO POKRALI,ZATO NE SERI MNOGO

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. „Presusio izvor novca koordinatora“ ili je odradio „dug prema organu“, pa sada svako na „svoju stranu“. A sto se Lampe(a) tice, „odlican“ je, umesto fenjera za „put u srediste zemlje“ tj. „kanalizaciju“ gde ih inace svi putevi vode, s’ obzirom na DVOgodisnje brljotine i urusavanje svega sto se kosarkom i sportskim nacinom razmisljanja i vodjenja moze nazvati !! Obrukali su nas na svim sportskim i kk nivoima u Evropi, a i Svetu, Bodiroga je TO najbolje OPISAO I OBJASNIO !!! SAMO „POLJAK“ MUTANT SPASAVA“ .!. XXAAXXAA .!. E, MOJA SRBIJO, STA OVAJ LIK RADI OD NAJVECE EVROPSKE KK SILE, SVE STO JE KKP STVARAO DECENIJAMA U IME SRPSKE KOSARKE, „OVAJ“ UPROPASTI ZA TREN..!!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..GDE JE TA FMP SKOLA KOSARKE I NJENI „STRUCNJACI“ ili „POZNAVAOCI KOSARKE“, PROSLE GODINE BIG-SOFO (da ne spominjem Elton Brauna..), A OVE LAMP-A SA SVIM NOVCIMA IZA, KAO I VELIKIM KK MAGOM COKSOM I „VELIKIM“ TRENEROM (tajm aut iz AUTAAA) RADONJOM…ZAR JE TO SVEEE AAAA KK „STRUCNJACIIIIII“ !!!???? NI 5 TRENAZNIH HALA, A NI BG. ARENA VAM NECE POMOCI, KADA UZ POMOC GROBARA-„PUCISTA“ PRIBAVIMO NOVAC ZA HALU, MAGIJA JE MAGIJA, A CERGA JE CERGAAAA !!!! „STETA“ STO VAM GAGARA, KAO MILUTINOV I MILOSAVLJEVIC DAJU „ONU STVAR“ ZA VAS „PRLJAV NOVAC“, JER, SA NJIMA BI BILI DONEKLE RESPEKTABILAN TIM.. .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
      • Dje vam je dulooo hahaha..troši pare iz partizana..Dje vam je danilovic hahahaha nešto se ne pojavljuje..Svi beze iz institucije..hahaha. ..da nije pekovic na ručak sa covicem i vucicem..hahaha možda koju paru izvuče za pojačanja institucije majstorovica i carapica..nek se Evropa ponovo plaši partizana hahahaha…dje je djordjevic koji je vama iz ljubavi zovnuo u repku gagija lucica I muslija hahahaha…sve legende partizana…hahahaha…

        0
        0
        Odgovori
        • ..D’rko, aj’ se smiri, udahni duboko i …pa onda POLAKO pisi, ali sa OBAVEZNIM PREVODOM NA SRPSKI JEZIK, posto si na Srpskom portalu.. .!. XXAAXXAA .!.

          0
          0
        • Hahahaha taj što je napisao srpski jezik raspitaj se odakle mu je porijeklo.Tako zamisli da me ti učiš pravopisu.Ti da možeš da udahneš vazduh, nebi visio na vijestima koje se ne tiču jsd partizan.Ako znaš srpski jezik piše da centar reala i barselone dolazi u crvenu zvezdu.Dok u instituciji dolaze majstorovic carapic hahahaha.Znam da te boli inače nebi komentariso naše vijesti.Opusti se čoveče može da ti škodi

          0
          0
    • Svo zlo što je kk partizan radio proteklih godina je sprijeceno.Sav državni novac koji se slivao u jsd partizan je imao za posledicu uništavanje ostalih klubova u fudbalu košarci vaterpolu rukometu.Košarkaški centri kao što su Kragujevac Vršac i ostali su ugašeni.Pokušaj države da se uništi klupski i reprezentativni fudbal doveo je do bahacenja crno bele sekte prijetnjom sudijama delegatima i igračima samim.Srecom svako zlo ima svoj rok trajanja.

      0
      0
      Odgovori
      • ..kk centri u Kg i Vs su „unisteni“, ali su se „pojavili novi“ u zelezniku i mutiran na M. Kalemegdanu..zato psssttt

        0
        0
        Odgovori
    • Sine,jel mnogo bole Gudura i kompanija,od pre dve nedelje i proslosezonska metla?Tesi se bar malo,sad niste na minus 32,nego ste egal,dok ne pocne sezona a vremenom ce te biti zamrznuti slicno kao i prolse sezone i tako narednu deceniju,mozda i vise.

      0
      0
      Odgovori
    • ..ja ,samo da te pozdrvaim…ovo pozdravljenje treje već neko vreme,zar ne…otad,partizan vazda gleda u leđa pravom,institnskoj košarkaškoj institciji…ja,samo ,eto da te pozdravim..

      0
      0
      Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!. „Presusio izvor novca koordinatora“ ili je odradio „dug prema organu“, pa sada svako na „svoju stranu“. A sto se Lampe(a) tice, „odlican“ je, umesto fenjera za „put u srediste zemlje“ tj. „kanalizaciju“ gde ih inace svi putevi vode, s’ obzirom na DVOgodisnje brljotine i urusavanje svega sto se kosarkom i sportskim nacinom razmisljanja i vodjenja moze nazvati !! Obrukali su nas na svim sportskim i kk nivoima u Evropi, a i Svetu, Bodiroga je TO najbolje OPISAO I OBJASNIO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter