4
Evroliga

(FOTO: STARSPORT)

‘NALJUTIO’ IH BOGDAN: Finiks prodao prava na ‘prvu pušku’ Srbije

Objavljeno: 24.06.16 u 09:10

Bogdan Bogdanović je juče poručio da će sigurno još godinu dana ostati u Evropi, to jest Fenerbahčeu, što je „naljutilo“ čelnike Finiksa.

Sansi su želeli srpskog reprezentativca već ovog leta u svojim redovima. On im se zahvalio na pozivu i obradovao navijače Fenerbahčea. Ta odluka Bogdana Bogdanovića dovela je do toga da Finiks proda prava na „prvu pušku“ Srbije.

NEKA ČEKA NBA: Bogdan Bogdanović odbio Finiks, u Fenerbahčeu još godinu dana!

Naime, Sakramento je izabrao sedmog pika Markiza Krisa kog je odmah prosledio Finiksu u zamenu za Jorgosa Papajanisa i Bogdana Bogdanovića. Tako će srpski reprezentativac povećati broj Srba u Kaliforniji gde su u sportskom menadžmentu Kingsa Vlade Divac i Predrag Stojaković.

0
0

4 Komentara

  1. Kakva puška možda praćkica ,jednostavno prosečan igrač,kome je vujošević usadio zlobu i mržnju tako da mi je žao što ga je Đorđević zvao u reprezentaciju on je igrač za groblje tamo se cene takvi igrači kao i treneri koji vređaju sport kao milojević.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma da imamo tebe takvog kosarkaskog strucnjaka,takav name je trebo vec godinama,ja ne znam sta je ovaj Djordjevic mislio svojom glavom kad tebe nije zvao da mu sastavis tim. Idi leci te ciganske komplekse bolesniku

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter