6
AdmiralBet ABA Liga

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Džikić napušta Partizan?

Objavljeno: 16.06.16 u 22:30

Košarkaški klub Partizan mogao bi da ostane bez šefa stručnog štaba, pošto je Aleksandar Džikić dobio ponudu koja se ne odbija.

Aleksandar Džikić se vraća u NBA. Bar tako javlja SOS kanal. Iskusni stručnjak nalazi se u kampu mladih nada u Trevizu gde je dobio ponudu da bude deo stručnog štaba Toronto Reptorsa. On bi se Kanađanima pridružio pred start Letnje lige i ostao tokom NBA sezone.

ŽELEO GA JE PARTIZAN, ALI: Avramović je izabrao crveno-bele (FOTO)

Veza je Dvejn Kejsi, trener Reptorsa sa kojim je Aleksandar Džikić sarađivao u Minesoti. Sa druge strane sportski direktor Partizana Dragan Todorić je najavio ostanak sjajnog trenera na klupi crno-belih i sledeće sezone. Hoće li, znaćemo vrlo brzo, jer se bliži start Letnje lige u Americi.

0
0

6 Komentara

  1. Jel to onaj novica sto je utripovao da je partizan osvojio titulu umjesto c.zvezde i pavlovic sto su ga pocerali a za macvana da ne pricam idemo zvezdo

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa vi ne mozete da platite racun za struju a ne Raduljicu i Zagorca 🙂 A Salo moze da izvrsi jubilarni stoti povratak u zvezdin dzep.

    0
    0
    Odgovori
  3. Taman da Moka udari ruKo-ljub..i za Dzileta uzmemo loma kesha i na njegovo mesto dovedemo nasu IGRACKU LEGENDU-BESMRTNOG SASU DJORDJEVICA, a sa njim Raduljicu, Sasu Pavlovica (da zavrsi karijeru u voljenom kk), Macvana, Bircevica, Zagorca..i jos da nam ostane Novica ubica, pa da PRAVIMO NOVI MUTANT, JEDAN JE KO NIJEDAN .!. XXAAXXAA .!. Sto je sigurno sigurno je, ko zna, budale se 2x „radjaju“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter