6
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN NE STAJE: Posle Birčevića stižu još dva domaća igrača

Objavljeno: 13.06.16 u 14:51

Partizan je danas završio posao sa Stefanom Birčevićem, a u narednim danima bi u najtrofejniji srpski klub mogla da stignu još dva pojačanja iz domaće lige.

Predsednik kluba Nikola Peković je istakao da će se Partizan prvo pojačati domaćim igračima, a tek pred start sezone i strancima. Što je rekao to je i učinio. Prvo pojačanje crno-belih je Stefan Birčević, a blizu Humske su još dva igrača i to Borca iz Čačka. Kako javlja MocartSport, „parni valjak“ pregovoara o dolasku Andreja Stevanovića i Alekse Avramovića.

ILIEV I TOMIĆ NE POSUSTAJU: Nova “crna mamba” u Partizanu? (VIDEO)

– Ima istine oko pregovora sa Partizanom. Razgovori se vode na relaciji Borac – Partizan jer imam još godinu dana ugovora sa Čačanima. Crno-beli su zainteresovani jer sam ove sezone igrao dobro, njima sam dao 27 poena i član sam “B” reprezentacije Srbije. Biće dobro ukoliko se sklopi mozaik jer sam i navijač Partizana – rekao je Andreja Stevanović za MocartSport.

PARTIZAN SE NE ŠALI: ‘Krade’ Zvezdi pojačanja i uzima joj njenog košarkaša?

To nisu jedini domaći igrači na meti Partizana. Juče se pojavila informacija da je „parni valjak“ zainteresovan za Petra Rakićevića, Radeta Zagorca, Đorđa Majstorovića i Ognjena Čarapića. Nema šta, Partizan se oštri da trofeje ponovo vrati u svoje vitrine…

0
0

6 Komentara

  1. Zagorac ima šansu da stagnira kao i Dangubić koji dangubi u Zvezdi 2 godine. Da je otišao u Partizan ili ostao u Megi imao bi najveći transfer ovog leta… Za pametne igrače je veći magnet Džile nego Zvezdine pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je sada već očigledno da će Partizan iduće godine opet biti šampion. Da se sve što mu je urađeno u prethodnim godinama, od strane vlasti, prikrije…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma dajte bre majstorovica ekstra igrac dok je rade zagorac vise naginje ka ciganima misli tamo ce se najwsti hleba kod covica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter