3
Košarka

BLOG MILOŠA TEODOSIĆA: Imam samo jednu želju…

Objavljeno: 10.06.16 u 20:49

U svom blogu na košarkaškom sajtu ‘Eurohoops’ kapiten srpske reprezentacije pisao je o mnogim zanimljivim stvarima koje ga očekuju.

Kako je klupska sezona završena, tako se i Miloš Teodosić okrenuo reprezentativnim akcijama ovog leta koja bi mogla da mu ispune novu neispunjenu životnu želju.

– Imam samo nekoliko dana da se odmorim u svojoj domovini, a potom ću da se spremam za kvalifikacioni turnir koji uskoro počinje. Sa jedne strane sam jako umoran, a sa druge jako motivisan… Posebno zbog činjenice što ću igrati u Srbiji kvalifikacioni turnir. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počne – napisao je Teodosić.

TRANSFER KOJI BI UZDRMAO SRBIJU: Zvezda uzima najsvetliji Partizanov biser! (VIDEO)

U nastavku je opisao zbog čega sa nestrpljenjem, i pored umora, očekuje pomenute kvalifikacije.

– Nikada nisam igrao na OI. To je za mene san i moram da ga realizujem. Osvojio sam medalje na Evrobasketu, Svetskom prvenstvu, slavio sam svaku titulu na klupskom nivou, ali ništa ne može da se poredi sa reprezentovanjem svoje zemlje na OI. Razmišljam samo o jednom – kako doći do Rija u avgustu! U najboljim sam godinama, imam mnogo iskustva, sazreo sam i verujem da su godine moje najbolje košarke ispred mene – objasnio je Miloš Teodosić.

Ovde pročitajte o čemu je još pisao kapiten srpske košarkaške reprezentacije.

0
0

3 Komentara

  1. ..A „POVRATAK u FMP..“KUCI“ .!. XXAAXXAA .!. Nista na TU „temu“, a losMi..??? .!. XXAAXXAA .!. Ipak je Teo, pa skoro, „legenda“ fmp-eaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter