20
Košarka

FOTO: STARSPORT

BIĆE ZANIMLJIVO: Čović otkrio ko ide iz Zvezde, a ko bi mogao da dođe, tu su dva reprezentativca!

Objavljeno: 10.06.16 u 19:21

Prvi čovek srpskog šampiona ostao je zagonetan, ali opet nagovestio imena igrača koji bi mogli da pojačaju crveno-bele ovog leta.

Gostujući u emisiji ‘Oko magazin’ povodom jučerašnje odbrane titule prvaka Srbije, Nebojša Čović je govorio i o odlascima i dolascima igrača ovog leta koje bi u tom smislu moglo da bude veoma interesantno.

– Za sada je sigurno samo da će Kvinsi Miler i Maik Cirbes napuštaju ekipu. Za ostalo ćemo da vidimo već narednih dana . potvrdio je Čović, a zatim nastavio:

– Vidim da se piše o Radetu Zagorcu. Svašta se piše, pa čak i spominje Nikola Milutinov. Koliko znam, on već nosi crveno-beli dres… – ostao je nedorečen Čović.

SLAVLJE DO ZORE: Gorela je terasa upravne zgrade na Malom Kalemegdanu (VIDEO)

Podsećamo, Milutinov je član Olimpijakosa, pa je jasna aluzija na iste boje tima iz Pireja i beogradskih crveno-belih.

Čović je govorio i o budžetu Crvene zvezde.

– Daleko smo jeftiniji od mnogih fudbalskih klubova, a regionalno nismo na vrhu, mi samo iznosimo tačne podatke. Ceo tim uz stručni štab, brtuo iznosi oko 3 miliona evra. To je ispod Cedevite, da ne govorim o drugim evroligaškim klubovima. Nije ni Partizan mnogo ispod nas, ali ne gledam u njihov novčanik. Nismo bili ni na gubitku sa Tompsonom i Skorcanitisom, nećemo biti ni sa Galom Mekelom. U okvir budžeta ušao je i Tarens Kinsi, nije tačno da je došao zbog 800.000, kao ni da je Cirbesu plata 500.000 evra – poručio je Čović.

 

0
0

20 Komentara

  1. „Nije ni Partizan mnogo ispod nas, ali ne gledam u njihov novčanik“ , kako znas ako ne gleda? I u Partizanu su SNS govna.Sad ce te podrzati napaljeni klinci koji ma je idol Bogdanov i slicni , zato Srbija ima prenijera Vucica, Cecu nacionale, Farmu,Parove ….u toj nakradnoj drzavi normalno je da sampion bude nakaradni klub. Toliko.

    evo ko hoce neka se infornise ko im je idol, ako mu IQ dozvoli da svhati

    https://www.youtube.com/watch?v=5OYHM-g2qIk

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovako,kad ste toliko dobro radili i pravili igrace zasto bankrotiraste….Drugo gist vesterman lovrenj..to sve napravio Vujosevic jeli, ne lupetaj divac mu dovodio i DS kao iz pozadine SPS..i nije to lose,a l Vujosevic kupovao slike nije ulagao to u igrace ti je greska….Guduric,kalinic Mitrovic,Simonovic.Lazic,to sigurno ili je Covic doveo iz Amerike,ili Vujosevic stvorio..hahahahah

    0
    0
    Odgovori
  3. ala pantere tek sad vidim kakav kompleks imate pa vi kolko se sjećam još čekate titulu od 1998.a ove dve su u železniku stjepana stupanca.

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobaru do koske – СЕЋАМ СЕ НЕКАД КАД СЕ ДРЖАВА НИЈЕ МЕШАЛА У СПОРТ… ДУЛE ВУЈОШЕВИЋ И САЛE ДАНИЛОВИЋ ПРОВАЉУЈУ У СУДИЈСКУ СВЛАЧИОНИЦУ ДА ПРИЧАЈУ СА ЈУРАСОМ О ФРАНЦУСКОМ ИМПРЕСИОНИЗМУ, РУСКОЈ КЊИЖЕВНОСТИ И ХОЛАНДСКИМ БАРОКНИМ УМЕТНИЦИМА, ДРОБЊАК ДАЈЕ РЕГУЛАРНУ ТРОЈКУ ИЗ АУТА, ОТИМАМО ЦИГАНИМА МИЛОША ВУЈАНИЋА, ДЕЈАНА ТОМАШЕВИЋА И ЛУКУ БОГДАНОВИЋА, ДОВОДИМО ЏЕРЕЛСА, ЏАВАИЈА И ГИСТА А ДРЖАВНОМ ПРОЈЕКТУ СА МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА ИГРАЈУ ЛУКА ДРЧА, БОРИС БАКИЋ И БАТИЦА МИЛУТИНАЦ… ТО СУ ВРЕМЕНА БИЛА А НЕ ОВО САД КАД СЕ ДРЖАВА МЕША У СПОРТ. ВУЧИЋУ П….. КМЕЕ КМЕЕ КМЕЕ, СУДИЈЕ ПОКРАЛЕ КМЕЕ КМЕЕ КМЕ, НИЈЕ НАС ПОБЕДИЛА ЗВЕЗДА НЕГО ЕФЕНПЕ КМЕЕЕЕ КМЕ, ЗВЕЗДА ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ ЧОВИЋ УКРО ПАРЕ СКОСОВА КМЕЕ КМЕЕ, ВИДЕЋЕТЕ ВИ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ КАД СЕ ВРАТИ ДУЛО ИЗ ЛИМОЖА, ВУЧИЋУ П….. КМЕЕ КМЕЕ, СУДИЈЕ ЛОПОВИИ КМЕЕ КМЕЕ…

    0
    0
    Odgovori
    • delija do koske sečam se samo jedno niko nije nosio oružje i preti sem čovića u nišu i jos na jednoj utakmici finala on i njegovo obezbeđenje.a to što se piše jesi ti vidio to imaju li dokazi to što nisi vidio a ovi su videli svi tv kanali kako se nosi oružje.

      0
      0
      Odgovori
    • Kralju, Partizan je imao vise para od zvezde taman toliko da kupi Vujanica i Tomasevica od vas ali nikako nije imao para da dovodi provjerene i grace i reprezentativce kao sto su Skorcijanidis, Kinzi ili Cirbes, sve ove strane igrace koje si nabrojao a koje je Partizan doveo, kazi mi koliko ih je platio i gde su igrali pre partizana??? Jedina istina je i to da te niko ne laze je da je DV napravio igrace i imena od njih, voleo ga ti ili ne, a ovo sto Coki sad radi je investiranje prljavog novca u Zvezdu, a kao sto znas kosarka je neprofitabilan sport i to moze da traje jos jednu sezonu a koliko vidim vec je kratak sa novcem, zakljucak: Partizan je imao pomoc drzave ali ne i investitora prljavog novca u klub, i politika koju je vodio partizan je neuporedivo bolja od ove koju vi sad vodite i sto se evrope tice ovaj top 8 vam je bio plafon uspeha i cekat ce te jos dugi niz godina da ga opet vidite po mom misljenju. Bez uvrede to je moje misljenje, prijateljski pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
      • „Kralju“, ocito da nemas pojma to o cemu pises! Niko nije kupio Vujanica i Tomasevica nego ih je oteo bez obestecenja uz pomoc KSS! Ako niste imali para i ako ste dovodili neafirmisane igrace objasni mi onda Jerrelsa, Jawaia, Gista … da ne kucam dalje. To sto ti nisi ne pratis basket dovoljno i nisi cuo za njih ne znaci da su oni naucili da igraju basket u Partizanu. I da, ja koliko znam Zvezda je objavila sve revizorske izvestaje, a Partizan nijedan, pa ne znam ko krije odakle mu lova i kakvi su mu tokovi novca ? Ocito mnogo ne znas i u mnoge stvari se ne razumes, a mnogooo volis da pises …

        0
        0
        Odgovori
      • Pajseru cirbes je bio nepoznat pre zvezde, cak je I klupu grejao, skorcijanidis penzioner koji ne moze vise ni za partizan da igra a kinzi prosek koji je igrao lose u prosecnom klubu i dosao da proba da osvezi karijeru, ne komentarisi nerealno

        0
        0
        Odgovori
      • Извини ти хоћеш да кажеш да су Микула Богићевић(Фармаком)Ђура Зекстра,Игокеа Додик Бањалучанка били легални финансијери или ти спонзори клуба??????? Сине немој да си дете одрасти,вама је Човић трн у оку и само ви гурате причу да је покрао паре од косовских Срба,а што су они више или мање вреднини од нас Срба из Србије или из РС па њихове паре покрадене и упумпане у Звезду а кад су ови крали и упумпавали у Партизан било је ОК!!!!!пс.против ових се воде поступци за проневеру а за Човића не па мало опрезно!!!!!!

        0
        0
        Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. FKP JE DALEKO ISPOD VASSS PO BUDZETU DOBIJENOG OD STRANE DRZAVE, A TI KAZES DA STE DALEKO JEFTINIJI OD FUDBALSKIH KLUBOVA !!! DOSTA BRE SA SPINOVANJEM I GLEDANJEM U KKP BUDZET, NEMA VISE DV, PA I DALJE SEJES ZLO I MRZNJU, SAMO DA BI SEBE „SPASAO“ NEIZBEZNOGGGG !!!! COKI, KRAJ SE OPASNO BLIZI, SAMO STO NIJE KUCNUO …!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!. FKP JE DALEKO ISPOD VASSS PO BUDZETU, A TI KAZES DA STE DALEKO JEFTINIJI OD FUDBALSKIH KLUBOVA !!! DOSTA BRE SA SPINOVANJEM I GLEDANJEM U KKP BUDZET, NEMA VISE DV, PA I DALJE SEJES ZLO I MRZNJU, SAMO DA BI SEBE „SPASAO“ NEIZBEZNOGGGG !!!! COKI, KRAJ SE OPASNO BLIZI, SAMO STO NIJE KUCNUO …!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter