13
Košarka

FOTO: HOTSPORT

SVE GORI NA KALIŠU: Delije u delirijumu bakljadom slave titulu (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 09.06.16 u 23:50

Crvena zvezda je posle 22 godine uspela da odbrani titulu šampiona države, i to ovog puta pred navijačima ljutog rivala Partizana.

Kao što smo već pisali navijači Crvene zvezde koji nisu bili u dvorani, a među kojima je bio i Filip Đorđević, fudbaler Lacija, utakmicu su pratili na Zvezdinom terenu na Kalemegdanu.

‘EKSPLOZIJA’: Evo kako su Delije ispratile poslednje sekunde utakmice na Kališu (VIDEO)

Videli ste kako je to bilo tokom meča, a sada vam donosimo i slike sa proslave titule koja je upravo u toku.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Očekuje se da će uskoro i igrači se priključiti navijačima u još jednoj velikoj proslavi na Kalemegdanu.

Evo i kompletne fotogalerije sa parketa dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ pre, za vreme i posle utakmice:

0
0

13 Komentara

  1. kk partizani je osvojio FIBA evroligu koja ne postoji kao što ne postoji ni njihov klub ! Tako da su nebitni ! ZVEZDA je osvojila PEHAR LIGE ŠAMPIONA koji se i dan danas dodeljuje, i na njemu je ugravirano za sva vremena fk crvena zvezda ! A oni taj FIBA trofej ne mogu ni u podrumu da nađu, NEPOSTOJEĆI – NEBITAN ! Ako je toliko bitan taj trofej, mogu i ove godine da ga igraju sa još nekim timovima njihovog ranga i gori…..hahahahaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
    • ..zvezda je osvojila „trofej“ ili SPOMENIK-STAROJ YUGI, a SVI odlicno znamo da je multietnicka zvezda-crvena petokraka BILA I OSTALA SIMBOL ZLA YUGOSLAVIJE, OD NASTANKA, OD OSNIVACA, PA DO AUTO-HARACA IZNUTRAAAA !!! .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kazu neki ,,navijaci“ koji mrze a to nije zdravo.Kazu i da te 1991 nisu igrali Englezi,da je to najdosadnije finale,da nije osim Bajerna bilo ozbiljnog protivnika ….ali je Zvezda postala prvak Evrope i to niko ne moze da ospori,kao ni Partizanu u kosarci 1992.Ali nisu samo te dve titule ono sto ova dva kluba cini institucijama naseg ali i svetskog sporta.Pogledaj samo broj vrhunskih igraca koji su igrali u ta dva kluba pa su u tim sportovima svetski priznati kako u FKCZ tako i u KKP. Stvara se bolesna mrznja od strane bolesnih politicara u oba tabora,TO TI PRICAM,dok ljude nazivas kretenima i imbecilima, ne moze ti biti dobro.

    0
    0
    Odgovori
  3. Od danas ce mo svi poceti da primamo po 400 evra plate i penzije, od danas ce se lepo ziveti u Srbiji, ali smo zaboravili da uputimo i cestitke Kosovu za po cetak kvalifikacija u fudbalu. neznam zasto se veliki vodja ne oglasava.

    0
    0
    Odgovori
  4. .. .!. XXAAXXAA .!. Jadno i bedno, „slave“ ZASLUGE „ljudi“ u FANTOMKAMA .!. XXAAXXAA .!. Isti im je nalogodavaccccc !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter