4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MARKO SIMONOVIĆ: Ponovo bih šutnuo onu trojku!

Objavljeno: 08.06.16 u 09:30

Crvena zvezda je poražena od Partizana 75:72 u trećem meču finalne serije KLS lige, a jedan od junaka i tragičara bio je Marko Simonović.

„Četvorka“ Crvene zvezde je pred kraj meča bila najbolji igrač na terenu. Reprezentativac Srbije je hladnokrvno pogađao za tri poena i sa linije za slobodna bacanja. Crvena zvezda je od „minus 15“ stigla do svega „minus tri“ i 40 sekudni pre kraja imala napad za izjednačenje ili ulazak u egal. Kada su svi očekivali siguran napad, pa penal završnicu, Simonović je odlučio da šutne trojku sa skoro osam metara, nažalost po navijače crveno-belog tima lopta nije ušla.

– Da li bih šutirao opet? Da, svaki put do kraja karijere. I kada je prekinem, opet bih uzeo loptu i štunuo – rekao je Simonović.

GROBARI KORISTE MOMENAT: A nisu zvezdaši hteli da poslušaju svog ‘Barda’… (FOTO)

Ipak, reprezentativac Srbije veruje da saigrači i on mogu da se dignu posle ovog poraza i već na sledećoj utakmici proslave titulu.

– Uspeli su da zaustave naš početak i odgovore na tu našu energiju. Izdržali su to, posle se primakli, a onda uspeli i da preokrenu. Zaslužena pobeda, za dva dana je novi meč. Očekujem tešku utakmicu, siguran sam da će hala isto biti puna, ali mi smo već igrali u takvom ambijentu i dobijali utakmice, pa ne vidim zbog čega ne bismo opet – zaključio je Simonović.

KAD SE NIKO NIJE NADAO: Kinsi doleteo i ‘otkinuo’ obruč! (VIDEO)

Četvrti meč finalne serije KLS lige na programu je u četvrtak od 21 čas.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter