0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SMEŠE NAM SE OLIMPIJSKE IGRE: Naš veliki rival u borbi za Rio dodatno oslabljen!

Objavljeno: 06.06.16 u 19:11

Miljenik navijača Partizana ‘obradovao’ je ovom vešću sve ljubitelje košarke u Srbiji.

Već duže vreme znamo da, na kvalifikacionom turniru u Beogradu koji će jednoj od šest selekcija dati vizu za Rio de Žaneiro, neće biti prve zvezde reprezentacije Letonije Kristapsa Porzingisa, a sve je izvesnije, ni još jedne velike uzdanice selektora Ainarsa Barackisa.

U pitanju je Davis Bertans, bivše krilo Partizana, a sada Laboral Kuće sa kojom je ove sezone stigao do polufinala Evrolige.

NAĐENA ZAMENA ZA CIRBESA: Zvezda dovodi bivšeg igrača Partizana! (FOTO)

On je obnovio povredu kolena, na kom je već kidao ligamente, pa ostaje veliko pitanje hoće li se sjajni trojkaš sa četiri prsta na šuterskoj ruci vratiti na parket do početka jula.

Letonija u Beogradu od 4. do 9. jula će igrati u grupi sa Češkom i Japanom, dok će Srbija biti sa Angolom i Portorikom. Njihov potencijalni duel u polufinalu i finalu vrlo lako bi mogao da bude odlučujući o pitanju pobednika turnira i tima koji će ići na Olimpijske igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter