6
Košarka

FOTO: STARSPORT

VEST ‘IZ PRVE RUKE’: Drugi selektor želi da preotme Gudurića od Aleksandra Đorđevića (FOTO)

Objavljeno: 04.06.16 u 10:34

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević mora biti veoma oprezan sa Markom Gudurićem, pošto preti opasnost da dobije poziv drugog selektora.

Vest pod oznakom „hitno“ pojavila se na Fejsbuk strani Dnevna doza prosečnog zvjezdaša. Naime, kako duhoviti administratori ove stranice navode, Nikola Grbić, selektor odbojkaša, planira da pojača poziciju korektora time što će među „orlove“ pozvati mladog i borbenog Marka Gudurića. Bek košarkaša Crvene zvezde je odbojkaške sposobnosti pokazao sinoć u derbiju kada je „smečvao“ Murića.

FOTO: Facebook/Dnevna doza prosečnog zvjezdaša/Printscreen
FOTO: Facebook/Dnevna doza prosečnog zvjezdaša/Printscreen

Evo i kako se Marko Gudurić nametnuo selektoru Nikoli Grbiću:

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

0
0

6 Komentara

  1. Grobar, mora da si upao u neko specifično stanje u kojem si izgubio svaki osećaj realnosti. Čovek inače beži u irealnost kad mu se dogode ovakvi lomovi, kao sinoć… puko si načisto. Al’ saosećam sa tvojim bolom. Biće bolje drugi put. Ili gore. Spremi se na najgore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde je onaj lik sto se potpisuje kao Scepan,pre par dana je napisao ma kakva Zvezda oni su krs dobicemo ih sa 3:0 ekspresno…I dobise po usima sa 31 razlike i posle se ne javlja hahaha…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja pomislio da je Svastiku, Kvinsi Milera i Tarens Kinzija radonja vrbovao za milovu repku-kao NAGRADU za „istorijsku pobedu“ nad Simbolom Srpske kosarke, s’ obzirom koliko su placeni da igraju protiv NAJUSPESNIJEG SRPSKOG KLUBA SVIH VREMENA-Parizan-a-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter