2
Evroliga

MUZIKA ZA OČI: Evroligin omaž Milošu Teodosiću, ‘učestvovala’ je i Zvezda (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.16 u 10:05

Teo je ove sezone uspeo konačno da osvoji Evroligu, koja mu je odala priznanje za sjajne partije ovom kompilacijom poteza.

Srpski košarkaški as je ove sezone konačno naplatio sve neizvesne i teške poraze u završnicama Evrolige i konačno podigao prestižan pehar koji je toliko dugo želeo.

Stoga je Evroliga kompilacijom pet najlepših poteza, koje su, naravno, sve same njegove lucidne asistencije, Teu na neki način zahvalila za svu umetnost koju je pružao na parketima širom Evrope.

TEO O DIJAMANTIDISU: Uvek mi je bio protivnik (VIDEO)

U kompilaciji je i Crvena zvezda, protiv koje je, po izboru kreatora ovog videa, Teodosić izveo najlepši potez.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

2 Komentara

  1. Legende Svetinje, Danilovic, Djordjevic, Rebraca, Silobad, Stevanovic…VEC sa 20 godina, na pocetku KK karijere DOZIVE OMAZ, a neko, kao Teo na zalasku, ali i to je OK u odnosu na „NEKE“ koji NIKADA NE DOZIVE NESTO SLICNOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Danilovic igrao za juniore Bosne,Djordjevic za mladje kategorije Zvezde,Silobad isto za Zvezdu,Rebraca za NAP Novi Sad nijedna od te 4 legende koje si nabrojao nije nacinila prve korake u Partizanu ha,ha,al vi ste poznati po kradjama mladih igraca za koje ste posle pricali da su vasa skola licemeri grobarski…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter