18
Košarka

OPŠTI HAOS ISPRED PIONIRA: Delije napale Grobare! Letele stolice, baklje, kamenje… (FOTO)

Objavljeno: 01.06.16 u 20:40

Veliki incident dogodio se ispred dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ kada je ispred ulaza za najvernije navijače Partizana nastala velika tuča.

Ispred poznatog ulaza ‘D’ u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ došlo je do velikog navijačkog obračuna u kom je grupa huligana napada fizički pristalice Partizana.

Grobari su na to odgovorili, a zatim je usledio žestok duel i tuča pri čemu su na sve strane letele stolice, kamenje, baklje, prenosi portal ‘Vesti-online’.

Kafić koji se nalazi u blizini potpuno je demoliran. Prve informacije od strane policije govore da su u pitanju navijači Crvene zvezde.

Uskoro će biti više informacija…

0
0

18 Komentara

  1. a zašto ne napišete da nas je bilo 30 ispred kafića a da nas je napalo 80-100 cigana? i zato ne napišete da odma posle 15 sekundi nakon što su pobacali šta su imali da su pobegli?

    0
    0
    Odgovori
  2. ОООО Ј*** гробарее ОООООО Ј*** гробареее …
    Ј**** ЗВЕЗДООО СВЕЕ У НИЗУУ ТИТУЛА ЈЕ ТАКО БЛИЗУУУ!!!! #ЦЗБГ!! # ДС89!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. оооо ј*** гробареее ооооо ј*** гробарее….
    Ј*** ЗВЕЗДООО све у низуу титула је такоо близуу #ЦЗБГ <3 #ДС89 <3

    0
    0
    Odgovori
  4. A ko je vas platio da pravite sranja na derbiju!? A? To se niko ne seća, A ZVEZDA je bila kažnjena. Najlakše je kriviti Delije i Zvezdu….

    0
    0
    Odgovori
  5. Koliko vas čović plaća pantere da napravite sranje da se partizan kazni praznim tribinama u finalu ni kluba nemate

    0
    0
    Odgovori
  6. Jeftina poturanja poturica, veoma losa rezija doktora prevare i spina. Ma, TITULA SE VRACA U INSTITUCIJU, PA MAKAR SE IGRALO I U CERGI !!! MUTANTI, I RAD CRVENOG BANKOMATA VAM NE POMAZE, PA BI DA GROBARE ANULIRATE I DOBIJETE PREDNOST IZRENTIRANIII, TAMAN ZA TOLIKO SMO BOLJIIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter