3
Košarka

FOTO: STARSPORT

U SRBIJI TO NIJE PRIMENJIVAO: Do sada neviđena metoda Duška Vujoševića (FOTO)

Objavljeno: 19.05.16 u 20:33

Veoma zanimljiv način Duška Vujoševića da približi igrače Limoža jedne drugima.

Dok je bio u Partizanu, dugo godina Vujošević je bio prepoznatljiv po svojoj čvrstoj ruci, treninzima u cik zore, kolektivnom odlasku u pozorište i čitanju knjiga. U Francuskoj je nešto drugačije.

Umesto knjiga i kulture, dva igrača Limoža bila su u obilasku farme, gde su se upoznali sa seoskim životom, hranili životinje, čistili, ali i upravljali poljoprivrednim mašinama.

Ako je sudeći prema slikama, bilo im je zanimljivo.

Inače, Limož je takmičenje i sezonu završio na 10. mestu u francuskom šampionatu, što mu nije donelo plasman u plej-of, pa će šampionsku krunu predati novom prvaku na kraju takmičenja.

0
0

3 Komentara

  1. Koliko mogu da primetim, 90% komentara svih vesti o Limozu ostavljaju navijaci Crvene Zvezde/FMP. Sta vam uradi covek za sve ove godine, pa to je strasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma jel ispali konacno u drugu ligu? Kako je krenuo ni treca mu nije daleko. Mozda ih salje da se priviknu na novi posao, hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter