2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Litvanci potukli Zvezdu i Megu

Objavljeno: 12.05.16 u 16:28

U Berlinu je startovao završni turnir Evrolige za juniore, a srpski predstavnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima.

Crvena zvezda je poražena od Lijetuvosa Ritasa 77:70, ikao je tokom meča imala i 12 poena prednosti 25:13. Litvanci su napravili seriju 10:2 i vratili se u meč. Lijetuvos je pitanje pobednika rešio u trećem periodu koji je završio u svoju korist 61:50. Od tog trenutka spasa za četu Aleksandra Glišića nije bilo.

RADONJIĆ: Superliga, Evroliga… Priprema je ista

Kod Crvene zvezde najefikasniji je bio Uskoković sa 19 poena, dok je Đorđević ubacio 13. Podbacili su Simanić i Radanov sa svega devet i šest poena. Crvena zvezda u petak od 13 časova igra sa domaćinom turnira Albom.

KREŠIMIR NOVOSEL: Zatvaranje ili gašenje ABA lige, ali ne pod pritiskom FIBA!

Poraz je doživela i Mega. Tim iz Sremske Mitorvice poražen je od Žalgirisa 68:61. U našem timu najefikasniji bio je Mecarski sa 17 poena. Sledeći rival Mege Bmaksa je Barselona.

0
0

2 Komentara

    • Druze, jesi ti psihicki bolestan? Ozbiljno te pitam.. Potrazi negde pomoc.. Navijam za Partizan al ti nisi normalan sa svojim komentarima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter