2
Košarka

FOTO: STARSPORT

POVRATAK U PARTIZAN? Bivši centar crno-belih golica maštu Grobarima

Objavljeno: 08.05.16 u 23:17

Jedan od ljubimaca crno-bele košarkaške publike ne isključuje mogućnost da se vrlo brzo vrati u Partizan.

Aleks Marić bio je perjanica Partizana u najboljem periodu kluba u ovom veku, kada su crno-beli bili na fajnal-foru Evrolige i tamo se ozbiljno isprsili pred evropskim gigantima, poput Olimpijakosa i moskovskog CSKA.

Nije sporna želja navijača Partizana da se on vrati u svoj klub, a sam Marić istakao je da dosta toga zavisi od njegovog agenta Miška Ražnatovića.

– Nikad ne reci nikad, nisam mlad, ali ni suviše star. Videćemo šta nam nosi vreme – ostavlja prostor za nadu Grobarima Marić u izjavi za ‘Mocartsport’.

DOBRE VESTI ZA GROBARE: Trener kog su za kratko vreme zavoleli ne ide iz Partizana?

– Ali za sada stvarno ne znam gde ću nastaviti karijeru. Moj agent je Miško Ražnatović i sve je u njegovim rukama – istakao je Marić.

– Idem u Australiju, tamo ću da se odmaram, ali i da treniram. U planu je dolazak u Beograd, međutim, puno toga zavisi od mog menadžera Miška Ražnatovića i njegovih ideja – objasnio je Marić.

PARTIZANOVI STRANCI: Najzad smo pobedili nekog, dva meseca smo pobeđivali sebe!

Gorostasni centar je istakao i da pomno prati igre Partizana ove sezone.

– Da, pobedili su Borac. Krenuli su dobro, očigledno da im je pauza prijala i da su sa trenerom Aleksandrom Džikićem uigrali sve akcije. Biće interesantna Superliga, uz kvalitetne Zvezdu i Megu, ali nadam se i verujem da će Partizan stići do nove titule – podvukao je Aleks Marić.

 

 

0
0

2 Komentara

    • e to pitaj miška,aleks je veliki grobar svake godine sa mojima se vidi u manastiru krka i sam je rekao nepitam se ja

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter