7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Simonović ovoga puta nije morao da ‘ukrade’ pehar, prstenje na rukama Mitrovića i drugara

Objavljeno: 02.05.16 u 22:50

Crvena zvezda je odbranila naslov najboljeg tima na Jadranu, a po drugi put na gostujućem terenu.

Pre svega, trebalo bi čestitati košarkašima Mega Leksa koja je bila apsolutni hit regionalnog takmičenja. Borili su se lavovski protiv daleko iskusnijeg tima Crvene zvezde, ali nisu uspelid a zaustave kaznenu ekspediciju Dejana Radonjića. Briljirali su crveno-beli kao tokom cele sezone. Predvođeni MVP igračem Stefanom Jovićem, potom Cribesom, Milerom, Kinsijem, Gudurićem, Simonovićem i drugima, Crvena zvezda je uspela da uradi ono što je pošlo za rukom samo košarkašima Partizana, a to je da pehar namenjen šampionu ABA lige sačuvaju u svojim vitrinama dve godine. Kako je to sve izgledalo u hali Pinki, pogledajte u galeriji koju su napravili naši izveštači sa lica mesta.

0
0

7 Komentara

  1. Izvinjavam se cestitom narodu Srbije na ovako providno namestaljki od strane glavnooptuzenih za zlodela na KiM, a sada vlasnika novoosnovanog kk sa tim novcem sumnjivog „porekla“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Simonovic OVOGA puta nije morao, zato sto su TO ovaj put drugi umesto njega uradili !!! OVA „titula“, IMA ISTU TEZINU, KAO I PP-APARATTTT .!. XXAAXXAA .!. FABRIKANTU VRATI „PEHAR“ i TOZLA S’ KiM !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter