10
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODLAZI ILI OSTAJE? Limož doneo odluku u vezi sa Vujoševićem posle neuspeha

Objavljeno: 27.04.16 u 11:31

Košarkaši Limoža nisu uspeli da se plasiraju u plej-of francuskog šampionata pa su odmah nakon što je to postalo jasno pokrenute spekulacije oko sudbine Duška Vujoševića.

Nakon dobrih partija u Evrokupu odnosno dve pobede protiv Valensije navijači Limoža su se nadali da bi ekipa mogla da nastavi da niže trijumfe i nastavi borbu za trofej.

Umesto toga ređali su se porazi, ali predsednik kluba Frederik Forte i dalje ima poverenje u iskusnog stručnjaka.

ŽELJKOV OSMEH SVE GOVORI: Srbi u Fenerbahčeu dočekali ‘neočekivano’ pojačanje (FOTO)

– Potrebno je vreme. Vujošević je posvećen trener, želi najbolje mlade igrače koji će doneti rezultat sledeće sezone. Sećam se kada je Boža Maljković došao u klub (1992), prilagođavali smo se, nismo odmah postali šampioni, rekao je Forte, a prenosi Sport klub.

Međutim, francuski mediji pišu da je osnovni problem u tome što Vujošević ne zna francuski jezik, ali ni engleski, pa se ono što kaže često izgubi u prevodu odnosno igrači ne mogu do kraja da shvate šta on želi od njih.

IPAK RAČUNAJU NA NAS: Lepe vesti za Srbiju pravo iz FIBA! (FOTO)

0
0

10 Komentara

  1. Eto koliko vredi trener bez rominga u ligama gde nije dozvoljeno stipanje,psovanje,pretnje sudijama i vrsenje pritiska na iste.Ni medju 8 ekipa u osrednjoj ligi nije uspeo da se plasira,dok je Radonja uso medju 8 najboljih u Evropi.Taj jedino moze u malom partizanu da bude trener i to iskljucivo kad je citav drzavni aparat uz njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet nije uspeo preko grane…NE MOGUCE AHAHAAAAAA JBG tamo ima konkurenciju,a kada je ima,njegov kvalitet dolazi do izrazaja a to je u prevodu NULA AHAHAAA I ovde je bio „veliki“ kada konkurenciju nije imao,cim je dobio bio je kao mali misic,pojeli smo ga AHAHAAAAA

    0
    0
    Odgovori
  3. Teener bez rominga,sa najvecim budzetom u Francuskoj nije usao ni u prvih 8,gori rezultat i od vodjenja CSKA gde nije prosao grupu

    0
    0
    Odgovori
  4. Ipak je najvazniji jezik-ISTINE, njega svako razume, samo se „neki“ prave glu(p)vi !!! DV-Andjeo Istine !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ipak je najvazniji jezik-ISTINE, njega svako razume, samo se „neki“ prave glu(p)vi !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter