5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆEV IRONIČNI ŠOU: Situacija sa povredama je stabilna – povređeni su…

Objavljeno: 26.04.16 u 14:55

Trener Partizana, nakon prijateljskog meča sa Metalcem u Valjevu, na poprilično duhovit način iskazao je viđenje celokupne situacije u srpskoj košarci.

Džikić je prvo prokomentarisao utakmicu protiv Metalca:

– Bilo je ubedljivije u Beogradu, ali dobro, ovde je ipak njihova publika, plus novi igrači… Najvažnije je da niko nije povređen. A znate kako, mi ne možemo bolje igrati kad dva meseca nismo videli sudiju zbog one… Kako se to zove… A, da. Pauza, pauza u prvenstvu se to zove, rekao je Džikić kroz ironiju.

Potom je, u istom tonu, i nastavio:

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

– Što se povreda Veličkovića, Vilsona i Đumića tiče, stabilno je… Stabilno su povređeni. Vilson i Veličković će se verovatno vratiti za početak ovog… prvenstva… Što se Đumića tiče, videćemo. On je jedna momčina, plašim se da ne uradi nešto na svoju štetu. Sklon je tome.

A o očekivanjima je dao krajnje iskren odgovor:

– Pojma nemam! Iskreno, nemam pojma. Da si me u martu pitao, rekao bih ti. Ovako… Znam samo da smo željni utakmica, zaključio je Džikić.

PEKOVIĆ O NOVIM IGRAČIMA I VUJOŠEVIĆU: Biće pojačanja, Vujoševiću je istekao ugovor

0
0

5 Komentara

  1. Umesto ovog „ironicni sou“, treba da pise ISTINIT i glasnorazmisljajuci ili govoriti na sav glas o besmislenosti i obezvredjenosti nase lige, a sve „zahvaljujuci“ „licu“ (koje ce se samo prepoznati) o kome je govorio nas legendarni kosarkas i sportski radnik Dejan Bodiroga !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koji ste na tabeli? O tome ti vodi racuna, gluperdo;,Kada bi dosao na. stadion ili Pionir, dali bi ti besplatan sendvic i bio bi pocasni gost onog debila, sto vadi pajslu na sred Pionira…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter