1
Evroliga

SPEKTAKL U NAJAVI: Beograd domaćin fajnal-fora Evrolige?

Objavljeno: 22.04.16 u 21:34

Beograd je ozbiljno zainteresovan za organizaciju završnog turnira Evrolige.

Ove sezone Crvena zvezda je stala na korak od fajnal-fora Evrolige, koji bi u nekoj od narednih godina mogao da se održi u glavnom gradu Srbije.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nedavno je bio gost u Beogradu na utakmici Crvene zvezde i Panatinaikosa, a sada iz Beograda stižu najave da će se najozbiljnije kandidovati za organizaciju završnog turnira.

KRAJ KOŠARKAŠKOG RATA? Bodiroga otkrio – FIBA spremila ponudu Evroligi!

– U ime Beograda i lično ime izražavam vam posebnu zahvalnost što ste nam ukazali veliku čast i bili gosti našeg grada. Nadamo se da ste upoznali Beograd u pravom svetlu i poneli pozitivne impresije. Želimo da vam zvanično potvrdimo nameru da Beograd bude domaćin finalnog turnira Evrolige 2018. ili 2019. godine – stoji u pismu Siniše Malog koje je otišlo na adresu Đordija Bertomeua.

Čak i prošle godine je provejavala vest da bi Kombank arena mogla da ugosti najbolje evropske timove u borbi za naslov šampiona Evrope, ali nije bilo zvanične kandidature.

PEKOVIĆ OBJASNIO: Evo zašto Partizan želi Evrokup i kakve mogu da budu posledice po klub

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter