1
Košarka

DOBAR ZNAK: Počinje prodaja ulaznica za kvalifikacioni turnir za OI

Objavljeno: 20.04.16 u 13:08

Već od subote 7. maja ljubitelji košarke biće u prilici da kupe komplet karata za FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (OKT) sa kojim će moći da gledaju sve košarkaške utakmice koje su na takmičarskom programu OKT u Beogradskoj Areni.

Kompleti karata će 7. i 8. maja biti u prodaji samo na biletarnici Beogradske arene. Od 10. maja kompleti karata će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima kao i na veb stranici https://www.eventim.rs/ kada će početi i prodaja putem interneta.

OBRADOVIĆ: Biće to lep turnir bez Srbije, Španije, Grčke…

Dnevne karte za OKT za grupnu fazu takmičenja 4, 5. i 6. jula i polufinalne utakmice 8. jula, koje omogućavaju gledanje oba meča toga dana, naći će se u prodaji od 20. maja, kao i karte za finalnu utakmicu u subotu 9. jula.

Za više informacija o prodaji karata posetite: fiba.com/oqtserbia/tickets.

EVROLIGA, TOP 5: Dangubić i Teodosić u odabranom društvu (VIDEO)

Podsećamo da i dalje postoji opasnost da FIBA oduzme kvalifikacioni turnir Srbiji i to sve zbog problema na relaciji Evroliga – FIBA Evropa. Najava prodaje ulaznica je možda dobar znak da do toga neće doći.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter