5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LUDNICA NA PARKETU ARENE: Teodosić pogođen u glavu, Mitrović i Štimac jurili fotografa!

Objavljeno: 19.04.16 u 00:38

Dva različita skaldalozna incidenta obeležila su završnicu meča između Crvene zvezde i CSKA.

Neverovatne stvari dogodile su se večeras po završetku meča Evrolige u kom je CSKA obezbedio plasman na fajnal-for u Berlinu. Posebno bizarna je povreda Kvinsija Milera koji je doživeo povredu tokom proslave sa navijačima na parketu.

Međutim, to nije sve. Da li zbog nervoze usled poraza ili nečeg drugog, tek najbolji igrač CSKA i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je pogođen u glavu od strane nekog od pristalica Zvezde, što je za svaku osudu, bez obzira na razlog.

Tokom većeg dela meča navijači su mu zviždali, iako je poznato da je Teodosić veliki navijač Crvene zvezde.

DELIJE DOBACIVALE TEU: On odgovorio hoće li doći u Zvezdu

I ne samo to, na parketu je zabeležen još jedan skandal, a tiče se sukoba Luke Mitrovića i Vladimira Štimca sa jednim od fotografa koji su se zatekli na parketu.

Naime, njima nije bilo za pravo jer je on radio svoj posao, pa su ga oterali, a prema navodima očevidaca čak i pretili da će ga sačekati ispred dvorane. Još jedan momenat za svaku osudu…

TRANS: Jedan navijač je imao pitanje za Tea, a Delije su u strahu šta je sa Milerom?! (FOTOGALERIJA)

0
0

5 Komentara

  1. pa teo jest zvezdaš ali ne ove zvezde to mu pantere žvižde.eto kazneeeeeeeeeeeeee čoki pa nije ti ovo marakana i svero istok.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cigani huligani, bili i ostali, izrentiran nizi sloj za JEDNOKRATNU UPOTREBU polusveta !!! Pa nije ovo fudbalska tekma, ej bre sniferiii

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter