5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA: Miloše, izvini, neodgovorni navijači su nas već koštali mnogo!

Objavljeno: 19.04.16 u 16:15

Crvena zvezda najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u Kombank areni i pogodio plastičnom čašom sa vodom, reprezentativca Srbije, košarkaša CSKA i velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića.

Saopštenje za javnost Košarkaškog kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Telekom tokom cele sezone ukazuje na veliki problem neodgovornih pojedinaca „navijača” koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren, koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime KK Crvena zvezda u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav „tretman” neodgovornih pojedinaca u „Kombank areni”.

SRAMOTA: Snimak nerazumnog navijača koji je gađao Teodosića (VIDEO)

Davor Ristović, direktor KK Crvena zvezda Telekom: „Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičena, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu! Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Kombank areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač“.

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Bratski klub’ stiže u Beograd na megdan Zvezdi, evo i kada

0
0

5 Komentara

  1. djordje tako treba svako da igra i svaka mu cast na tome ja sam pristalica fer igre ma ko bio protivnik teo je dobar kosarkas i dobar covek ako nekad bude igrao za zvezdu i protiv cska on ce pruziti najbolje od sebe takav igrac je za primer svima kako na terenu tako i van njega

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se Teodosić toliko hvali da je Zvezdin navijač zašto je igrao tako protiv Zvezde da je doprineo da ona izgubi.
    Ja da sam na njegovom mestu po cenu otkaza u CSKA nebi izašao na parket i igrao protiv kluba kojeg toliko volim. Profesionalac je OK, ali nema tih para da igram protiv svog kluba.
    Zvezda je život sve drugo su sitnice.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako imas 5 miliona razloga po sezoni i ugovorom so obavezan da igras kada ti telo to dozvoljava, nema tu prostora za navijacke strasti i ljubav prema klubu. Čovek je profi. I vrlo verovatno ga ocekuje lep bonus ako se popne na krov Evrope,tako da ja Tea ne smatram izdajicom iliti poturicom. Čak vise bas tog ogromnog navijaca koji je ga je gadjao smatram izdajicom. Sine, ludilo mozga Zvezdu svake sezone košta koliko i jedan bek suter tipa Guduric.

      0
      0
      Odgovori
  3. Mene kao nekoga ko iskreno voli Crvenu Zvezdu je sramota! Dosta je vise divljanja po tribini i primitivnog ponašanja koje samo steti našem klubu! Navijanje podrzavam u potpunosti, ali gađanje protivnickih igrača ne. Gadjati coveka, reprezentativca i kapitena nase reprezentacije, navijača Crvene Zvezde i profesionalca u svom poslu je zaista velika bruka i sramota. Pozdrav sa druge strane Drine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter