7
AdmiralBet ABA Liga

NEMA VIŠE PREPREKA: Zvezda u Evroligi, potpisan ugovor na četiri godine, šansa i za Partizan

Objavljeno: 13.04.16 u 12:14

Dugo je trajala neizvesnost da li će klubovi sa ovih prostora igrati u takmičenjima Evrolige ili će prihvatiti poziv FIBA za učešće u novoformiranoj Ligi šampiona.

Čak i kada je na Skupštini ABA lige odlučeno većinom glasova (11:1) da regionalno takmičenje prihvati poziv iz Barselone odugovlačilo se sa potpisivanjem ugovora.

Kako prenosi portal Mondo u sredu ujutro ABA liga je potpisala četvorogodišnji ugovor sa kompanijom ECA, koja rukovodi Evroligom i Evrokupom. Prema ovom sporazumu predviđeno je da šampiona ABA lige igra u Evroligi, a naredna tri kluba po plasmanu u Evrokupu.

KAD SE ŽOC IZNERVIRA SVE SE TRESE: Sada je meta bio Nikola Kalinić (VIDEO)

Mondo takođe piše da je čelnicima ABA lige nagovešteno da bi u slučaju proširenja Evrolige region mogao da dobije još jedno mesto i to tako što bi neki od klubova dobio dugoročniji ugovor. S obzirom na istorijat učešća u tom takmičenju to znači da bi i Partizan mogao da konkuriše za to mesto.

Što se tiče Evrokupa sledeće sezone će u nejmu igrati Cedevita, Budućnost i Olimpija, a postoji mogućnost da specijalnu pozivnicu dobije ljubljanska Olimpija, koja je veoma zainteresovana za učešće u ovom takmičenju.

MILER ZADIVIO EVROLIGU: Kvinsijeva blokada iz neverovatnih pet uglova (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. Grobar do koske za stoju informaciju mega ne zeli da igra bilo koje takmicenje u evropi da znas a I nismo mi mali partizan da bi gubili od mege tako da gledacete vi nas dugo godina u eliti 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci Mega dobija kao Sampion Aba lige 4godisnji ugovor, a mutant odlazi u „Istoriju“ kao i gazda mu deponija, smetlista i djubrista iz dobro nam znanih razloga .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma sve i da to dosanjas gde ste vi to se pitan nema vas opet ni u EK tako da muči bedniku muku još godinu dana leči komplekse ispod svake naše vesti a ovi sa sajta nek nama ne puštaju komentare znamo da si im ti najbitniji ali JAČI SMO OD SVIH VAS SAMO PLAČITE! !!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Grobar do koske je car pa on mucen ni ne kapira da ga od nervoze moze napasti neka opaka bolest,zato neki lekic cisto preventive radi

      0
      0
      Odgovori
      • U teskom je psihickom stanju,to je cinjenica!!!Limoz gubi od koga stigne posto Dulova magija ocigledno ne daje rezultate bez gepekovanja a partizan i ne igra nista!!!!Sa njim uvek komedija neka!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter