0
Košarka

FOTO: TWITTER

BRAVO: Boban Marjanović u odabranom društvu!

Objavljeno: 11.04.16 u 21:53

Srpski gorostas izabran je u odabrano društvo uz mnogo pohvala dobijenih na svoj račun i kritika Gregu Popoviću.

Naime, prestižni američki Jahu sport izabrao je Bobana Marjanovića u Top 10 rezervista NBA lige za ovu sezonu. Srbinu su u tome pomogli posetioci portala, ali i dobre partije, kad god bi dobio šansu, a nije često. Čak su i novinari Jahu sporta nahvalili srpskog gorostasa.

– Ogromni Srbin ima ruke kao Hulk. Odličan je košarkaš, iako se mnogi šale njegovom visinom na interentu. Prava je šteta što je šansu dobijao na kašičicu – stoji u komentru novinara.

NBA: Golden Stejt u istoriju, San Antonio nije, još jedan ‘dabl-dabl’ Nikole Jokića (VIDEO)

Pored Bobana, u drugoj petorci rezervista su Marselinjo Uertas iz Lejkersa, Lukas Nogueira iz Toronta, Salah Mežri iz Dalasa i veteran Andre Miler, Marjanovićev saigrač iz San Antonija, koji je prvi deo sezone proveo u Minesoti.

NOVI SRBI U NBA? Zvezdina uzdanica i Megin dvojac spremni za naredni korak (FOTO)

U prvu petorku svršteni su Vil Barton (Denver), Denis Šreder (Atlanta), Andre Iguadala (Golden Stejt), Patrik Paterson (Toronto) i Tristan Tompson (Klivlend).

Sad treba sačekati i videti da li će i u zvaničnoj anketi na sajtu NBA lige, Boban Marjanović biti među deset najkorisnijih rezervista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter