25
Košarka

ZBOG OVE IZJAVE: Otkriveno zbog čega je Zvezda tužila Vujoševića

Objavljeno: 09.04.16 u 09:41

Ovih dana aktuelna je priča o suđenju Crvene zvezde i Duška Vujoševića odnosno ročištima po tužbi crveno-belih protiv bivšeg trenera Partizana.

Postojala je čak opcija da Vujošević bude priveden na suđenje, iako se on trenutno nalazi u Francuskoj gde vodi ekipu Limoža, ali se na kraju od toga odustalo.

Ono što Vujoševiću nikako nije jasno je da je uopšte postojala opcija da bude priveden.

– Ovaj sistem je tako postavljen da svako ko mu se suprotstavi biva kriminalizovan i priprema se za odstrel. Zaista je smešno da Crvena zvezda traži odštetu za to što sam iznosio kako stoje stvari i davao određene konstatacije koje su bile tačne i koje ni u jednom trenutku nisu dokazane kao netačne. Samo sam konstatovao činjenicu da se, kada je u pitanju finansiranje Zvezde i Partizana, prema Partizanu vodi aparthejd politika i upozoravao sam na to, rekao je Vujošević u izjavi za Kurir.

POVREDA JE IPAK JAČA: Lučić ponovo van terena

Sporna izjava zbog koje je Crvena zvezda tužila crnogorskog stručnjaka glasi:

– Dovoljan je cirkus kako je nastala ova Zvezda. Sa sve UPPR i porezom koji im je priznat na samo 2,5 odsto, a prijavili su smešnu sumu novca. Po svim papirima, Crvena zvezda je privatni klub Nebojše Čoviæa i kako onda država može da daje pare njima. Kako nisu imali pomoć države kad im je prihvaćen stečaj. Treba da se menja zakon o stečaju jer je time „oživljen“ vampir.

NOVA PROVERA: Direktan prenos utakmice Partizan – Tamiš

Sledeće ročište zakazano je za 20. jun, a tada bi trebalo da se pojavi i Vujošević pošto neće imati obaveza prema Limožu.

0
0

25 Komentara

  1. Baš zato što je nekima od vas ovo normalna izjava – ide se na sud, pa će tamo lepo da se utvdi šta je istina. Ako je laž, onda će gosn.Dulo malo da se olakša, ne bi mu ovako debelom ništa falilo, a možda i neka bajbokana, s obzirom da je za puno ozbiljnih prekršaja aboliran i ništa mu se nije desilo, bio je zaštićen ko beli tigar, e sad više nije, zakon će da se poštuje, a on bolesnik neka se i dalje javlja.
    Naravno, nije se javljao svih ovih prošlih godina kada su sve pare u Srbiji išle samo u Partizana, ali što bi – on se ne bori za pravdu već za Partizan, a nas se to ne tiče.

    0
    0
    Odgovori
  2. I sta je ovde covek pogresno rekao? Svaka mu je na mestu. Vi, cigani, ni dan danas ne znate za koga navijate, moram priznati da ne znam ni ja da li je ovo zvezda ili nesto drugo?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja nisam „lud“, samo zivim u svom zasebnom svetu, nepredvidivo, kao sto je i Ajnstajn smatrao kako vreme i prostor ne postoje kao zasebne kategorije, vec kao jedinstvo jednog i drugog !!! CRNO-BELO JEDINSTVO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mora da su te mnogo tukli kad si bio mali i to sve u glavu ili si svakodnevno ispadao iz kolica prilikom setnje.Tu si negde,u tom periodu i zastao u razvoju i na zalost,sad si takav,kakav jesi,varnicis na sve strane,maksimalno isfrustriran zbog poraza tvog malog kluba u gotovo svim sportovima zadnjih godina.Da neko ostavi ovoliko komentara u vezi samo jednog naslova,ne moze biti sav svoj i normalan.Ne razumem sta imas protiv ubedljivo najveceg sportskog kolektiva na ovim prostorima,koji je sinonim srpstva i za koga navija 2/3 pravih srbijanaca i srba.

      0
      0
      Odgovori
      • Alo bre,samo nemoj o frustracijama! Zapamtili ste vi taj „mali“ klub bolje nego iko,i to za ceo zivot! A pamtit cete ga jos dugo. I opet. Zato se sva zgadija okupila da nekog ubedjuje nesto oko „sinonima“ srpstva,“najveceg“ kolektiva i bajatu pricu o „pravima“ . Boze,koja boles’ !

        0
        0
        Odgovori
  4. -„Navijac“ kkcz je otkrio prazninu u pamcenju: Nije uspeo da se seti adrese kluba za koji je navijao !!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. a mene savrseno zaboli ona stvar…dok vlada ona stara „ko o cemu….“ ja neverujem ni jednom ni drugom jer svojim izjavama dele srpski narod. pazi ovo, ovaj jedan daje izjavu i kaze da nije dokazano obrnuto. nije na njima da dokazu obrnuto nego na tebi da dokazes da su tvoje izjave istinite. to bi bilo kao da ovaj drugi kaze da si ti ubio nekog. aj ti dokazi da nisi!
    a ovaj drugi, kao devojcica odmah ga tuzi… joj komedije i ko nama truje mozgove

    0
    0
    Odgovori
  6. -Dok su se udvarali smrti koja se blizila i oprastali-bez trunke kajanja od onog sto se zove zivot, navijaci kkcz i dalje se uzalud nadaju i mole djavolu koji ce doci PO SVOJEEEEE !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. U statutu kluba CZT u clanu 1. pise Sediste kluba je: Bg-Zeleznik, ulica Stjepana Supanca 15..Pametnom dovoljno…!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter