10
Evroliga

JOŠ JE POD UTISKOM: Čović hvali Partizanovca!

Objavljeno: 03.04.16 u 10:59

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Ćović zadovoljan je istorijskim uspehom svog kluba.

– Napravili smo važan, veliki i dobar rezultat. Veoma sam zadovoljan stvarima koje smo do sada uradili. Ovo nije samo uspeh Crvene zvezde, već Beograda i Srbije. Veoma smo zahvalni gradu i Vladi Srbije na pomoći i očekujem da nastavimo zajedno da radimo kako bismo lestvicu uspeha još više podigli. Kolo pre kraja TOP 16 faze mi smo se plasirali u plej-of Evrolige.

– Išla nam je na ruku pobeda Fenerbahčea, ali mi smo ti koji imamo sedam pobeda iz 13 kola. Tako smo i došli u poziciju da i nama jednom nešto ide na ruku, pošto je do sada sve bilo u kontri. Ali, sport je takav. Čestitam Feneru, njegovom treneru, igračima Kaliniću, Antiću, ali i Bogdanoviću kod koga se direktno videlo da je makar nekoliko meseci proveo u sistemu FMP-a. Svaka mu čast. Fenerbahče je odigrao maksimalno sportski, kao i Efes kome takođe čestitam na ostvarenom – kaže čelni čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

0
0

10 Komentara

  1. Hhahahah ,,Istoriski uspeh ,, hahahahhahahahhahahahahahahaahahah Zar nije istorski uspeh ono kad ste posle 2585 godina Osvojili titulu Prosle Sezone ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahahahahahahha vidi se da je proveo nekoliko meseci u sistemu fmp-a hahahahahahhhahahaha, o boze dal je ovaj covek normalan hahahha

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj covek je definitivno lud,svaka cast Zvezdi i momcima,ima tu dobrih momaka i reprezentativaca,ali ovaj covek nemam reci za njega!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Doslo je vreme da zvezdasi shvate da je Partizan veci od zvezde, i to na kakav nacin.. Danas u EL ne postoji tim koji nema veze sa partizanom, svi nosioci svojih timova su partizanovi.. Ali zvezdasi trebate biti ponosni kao sto smo i mi sad zato sto srpski tim igra tu gde igra.. Ziveli

    0
    0
    Odgovori
  5. Javio se patuljak to je isto kao kada bih ja rekao evo vozim alfa romeo ja sam zasluzan sto ta fabrika postoji kakav debiltant boze boze samo da se smeje covek od budale.

    0
    0
    Odgovori
  6. „Istorijski uspeh MOGa tima“, BOGdan je prosao skolu fmp-a..!!!!! LIMENKEEEEE IZREWNTIRANE CRVENE NARIKACE GAZDE IZ ZELEZNIKA-COKI PLATI NASSSS

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter