0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZA NJIH NEMA GRANICA: Raduljica i Pavlović zbog košarke iza rešetaka (FOTO)

Objavljeno: 30.03.16 u 21:21

Saša Pavlović i Miroslav Raduljica postali deo akcije „Košarka je svuda“.

Bivši košarkaši Partizana i aktuelne vedete Panatinaikosa, Saša Pavlović i Miroslav Raduljica, ove nedelje učestvovali su u Evroliginom projektu „Jedan tim„, i akciji koja nosi ime „Košarka je svuda„.

Put ih je odveo, ni manje ni više, nego u zatvor, gde su se družili sa momcima koji tamo borave, a imaju između 15 i 18 godina.

– Niko ne sme da bude žigosan zbog nekog čina iz prošlosti! Svako zaslužuje drugu šansu. Mi imamo tu sreću da se bavimo košarkom, ali kad smo već van terena, želimo da pomognemo koliko možemo, da upoznamo svet oko nas. Priča sa ovom decom je savršen način, može se od njih mnogo naučiti, rekao je Raduljica za sajt Panatinaikosa, da bi potom dodao:

Ogromno iskustvo, i sjajno je pomoći i ovim momcima da dožive nešto lepo. Pored toga, ideja je da im damo nadu da mogu da urade nešto sa svojim životom, kad izađu odavde, zaključio je Raduljica.

(FOTO: paobc.gr)

(FOTO: paobc.gr)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter