20
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA DEFINITIVNO U EVROLIGI: Na stolu i desetogodišnji ugovor?

Objavljeno: 28.03.16 u 18:56

Nebojša Čović otkrio da su crveno-beli siguran učesnik najelitnijeg evropskog takmičenja.

Na gostovanju u emisiji „Oko“ na RTS, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je Zvezda postigla dogovor sa Evroligom:

– Tokom poslednje posete Žordija Bartomeua Beogradu imali smo duge razgovore. Objavićemo šta smo se dogovorili na njima kad bude vreme.

Čović se zatim osvrnuo i na tekstove koji se tiču Zvezdinog potencijalnog izlaska iz ABA lige tiče, u slučaju potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa Evroligom:

– Što se nepotpisanih tekstova u poslednje vreme tiče, ja znam da mnoge to boli, ali ono što smo se dogovorili sa Evroligom je veoma pozitivno za Crvenu zvezdu. No, kao što rekoh, objavićemo to kad bude bilo vreme, rekao je Čović, da bi potom dodao:

– Inače, što se priča o pregovorima o trogodišnjem ugovoru tiče, rekao bih samo da smo pregovarali i o desetogodišnjem.

Nakon Čovića, i Miško Ražnatović ispred Mega Leksa potvrdio je da Mega Leks neće igrati Evroligu, čak i ako bi osvojili titulu u ABA ligi:

– Sigurno nećemo igrati Evroligu. Ne ispunjavamo uslove koji su veoma rigorozni, niti smo kao klub dorasli tom nivou takmičenja. O igranju Evrokupa ćemo još razmisliti, rekao je predsednik skupštine navijača, iako je napomenuo da konačna odluka nije doneta, ali da je, nakon konsultacija sa rukovodstvom kluba, preovlađujuć stav da se Evrokup ne igra.

0
0

20 Komentara

  1. Hahaha ložači čivutski. Gutate svako đubre koje vam „čoviću legendo“ ubaci u usta. Ko krade -taj laže, a ko krade i laže ide u Zabelu i oblace ga kao zebricu. Evropa ceka samo na fmp posle dve polu sezone u Evropi. Dobice ćorava pudla ni tri ni deset, nego dvadeset , ali iza resetaka! Kakvi ste vi isprani mozgovi i napaljeni magarci…

    0
    0
    Odgovori
  2. mišku je cilj ko čokiju da preuzme partizan i spoji sa megom i ostavi ime partizana ja onda nikad više nebi navijao za takav klub,jer nismo svi isti.a čoki polako čekaćetebe zabela nemboj se nećeš majstore uza pljačku ćeš guliti godine i godine i napad na novinare.

    0
    0
    Odgovori
    • Сине, значи да ћемо без обзира на пласман имати ГАРАНТОВАНО место у Евролиги у наредних три,а можда и десет година. Ћао, здраво…. А „неки тамо“ за готово ДЕЦЕНИЈУ У Евролиги нису ни ПРИШЛИ томе. Звезда за ТРИ(!?!?!?!) сезоне. ПРЦ, прц, прц ТРИЦА::: ХАХАХхаааааа

      0
      0
      Odgovori
      • Aleksa dete…ocigledno pratis kosarku koliko imas i godina…tj mozak ti je u rangu istog. Za tu DECENIJU, KK Partizan je odigrao FINAL FOUR 2010, osavivsi iza sebe jedan Makabi, koji je 2godine zaredom osvajao isti. Da nije bilo Tea, i onog usera od asistencije, mozda bi se domogli i titule, ko zna. A kada KKCZFMPBG acca privatan klub coravog lopuze bude dostigao taj nivo, i taj respect u evropi kao sto ima KK INSTITUCIJA, tada mozes srati koliko ti je volja, Cao, poz

        0
        0
        Odgovori
        • Tvoj klub je poslat na smetlište istorije i niko više u Evropi se ne interesuje za propali partizan samoprazvanu instituciju i to da ti bude jasno. Miljama ste ispod nas kao niža rasa. Jel jasno glodari

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter