1
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ NE ODUSTAJE: Na krilima Partizanovaca, Limož ostaje u trci (FOTO)

Objavljeno: 28.03.16 u 23:44

Veoma bitan trijumf ekipe Duška Vujoševića.

U borbi za plasman u plej of, tim Limoža večeras je savladao Ortez rezultatom 79:76 u velikom derbiju 26. kola LNB lige.

Vujoševićevi izabranici su na poluvreme otišli sa jednim poenom prednosti, da bi u trećoj četvrtini uspeli da steknu devet poena prednosti, što su, uz manje ili više poteškoća, uspeli da sačuvaju, i tako zabeleže izuzetno važan trijumf, 13. u sezoni.

Limož su do pobede nosili bivši igrači Partizana – Bo Mekejleb ubacio je 17, Vesterman 15, dok je nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, Ali Traore, ubacio 12. U protivničkom timu, Tompson je dao 26, ali ga ostatak ekipe nije ispratio na pravi način.

Nakon ove pobede, Vujoševićev tim se sa skorom 13-13 nalazi na 10. mestu, sa dve pobede manje i utakmicom više od tima Šalona, koji zauzima osmo mesto, poslednje koje vodi u plej of.

Do kraja prvenstva ostalo je još osam kola, a Limož sledeći meč igra takođe na svom parketu, i to protiv ekipe Antiba, koja zauzima 12. poziciju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter