20
Košarka

FOTO: STARSPORT

VREME ZA RASTANAK: Radonjić odlazi iz Zvezde?

Objavljeno: 27.03.16 u 18:40

Različite emocije kod navijača Crvene zvezde izaziva trener košarkaškog tima Dejan Radonjića, dok bi jedni da ga zadrže koliko je moguće duže drugi bi vrlo rado na klupi videli nekg drugog.

To bi moglo i da se desi po okončanju ove sezone pošto prema pisanju Kurira postoji interesovanje Anadolu Efesa za crnogorskog stručnjaka koji odrađuje već treću sezonu na klupi crveno-belih.

Navodno klub iz Istanbula u Radonjiću vidu odličnu zamenu za Dušana Ivkovića koji bi trebalo da našpusti klub po završetku ove takmičarske godine.

Međutim, u celoj priči poprilično se pita i Crvena zvezda sa kojom Radonjić ima ugovoro do juna 2017. godine, a poznato je koliko njegov rad ceni predsednik kluba Nebojša Čović i da ga se neće tek tako odreći.

Radonjić bi do kraja sezone, ako njegov tim nastavi da niže pobede mogao da postane i rekorder po broju trijumfa odnosno mogao bi da prestigne pokojnog Ranka Žeravicu koji je Zvezdi doneo 170 pobeda.

0
0

20 Komentara

  1. Sada ste se setili da ga menjate kada je izgubio sigurne utakmice sa lakšim protivnicima u Evroligi. Zvezda je mogla sa drugim trenerom da bude bez problema druga a sa ovim jedva četvrta. Navijačima Zvezde ovakav trener uopšte nije potreban, da se razmišlja u kojoj četvrtini će protivnik da napravi razliku od 10-15 razlike pa da se juri rezultat.

    0
    0
    Odgovori
  2. e ako je po pisanju kurira…..vi samo prenosite sta drugi pisu..nista sami ne mozete da saznate……vest je glupa koliko i ona da Borisa Simanic ide iz zvezde! jadan pokusaj jadnog glodara….

    0
    0
    Odgovori
  3. Dopuzao na koljenima, odpuzao na koljenima… Radonja Milogorac, u Efes moze samo turisticki. Nisu turci ludi da dovode laznjaka, nemaju drzavne projekte i budzete.

    0
    0
    Odgovori
  4. darusafaka dolazi u dobrom raspolozenju(drhtimo)radonjic napusta zvezdu partizanovi novinari buse a sta ima novo sa duloom u limozu

    0
    0
    Odgovori
  5. Coro dovedi duleta da vas vadi posto vidim da ga ganjas interpolom… Sad mi je jasno sto ga hapsis… Treba ti za cigansku klupu

    0
    0
    Odgovori
    • A sto se tice trenera ako ode Radonjic,dovescemo pravog trenera koji se bavi kosarkom a ne batinasa,vulgarnog demagoga i mafijasa koji je za dusevnu ustanovu a ne za sportske hale!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter