3
Evroliga

ODLUČILA I ZVEZDA: Uz KS Srbije smo, ali zna se gde želimo da igramo!

Objavljeno: 19.03.16 u 14:30

Nebojša Čović je posle sastanka u KS Srbije otkrio kojoj će se „struji“ prikloniti crveno-beli.

Posle Partizana, odlučila je i Crvena zvezda. I izbor je isti, podržati Evroligu. Ipak, to ne znači da će se naša dva najveća kluba „svađati“ sa KS Srbije koji se priklonio logično FIBA.

– Crvena zvezda se neće svađati sa Savezom i opredeljena je ka Evroligi. Tu nemamo nikakvih dilema. Odlukakoja je doneta na sastanku je sasvim normalna. Nacionalni savez koji je sastavni deo FIBA, treba da podržava tu organizaciju. Sve ostalo ćemo videti posle odluka na Skupštini ABA lige u nedelju i posle sastanka KLS u ponedeljak, u popodnevnim satima. Nemam nikakvu dilemu, niti sam zabrinut kada je u pitanju Srbija koja ima košarkaški potencijal da zadovolji potrebe i Evrolige i FIBA. Ko ne bude bio zadovoljan time u FIBA, to je već njegov problem, ne naš – istakao je Nebojša Čović za Sportski žurnal, a prenele su Novosti.

Evo za koje se takmičenje opredelila uprava Partizana, koju je predstavljao sportski direktor Dragan Todorić.

0
0

3 Komentara

  1. fratelo klub koji ugase videcemo za godinu dve gde ce vam biti mesto isto ko u vaterpolu.polako dok je vucko na celu i čoki platio sudstvo da ga nediraju samo dokada?

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto sta znaci kad frajlici das da vodi savez. Odmah se gubi kriterijum i njoj se sve dozvoljava mimo svih pravila. Kako moze savez na jednu a klubovi podeljeni na dve strane a da je toboze sve ok…?
    Ne moze Djilas i da se j. I da mu ne udje! Secamo se mi dobro vremena kad je ona prava cz bila protiv aba lige a sad svrsava od srece za taj trofej. Sve potaman,a?
    Ne sme interes srpske kosarke biti tako krcmen zbog interesa jednog kluba. Kad pokvarenjak Bertomeu ubije pokusaj fiba da preuzme evro takmicenja, e onda ce iko izvan bogatih da bude u EL. Moze sad licenca za aba na 3 god jer je procena da nakon tri godine EL u novom formatu ce svi njeni protivnici pokrepati. Onda ce i region i svi regioni proizvodjaci talenata ispusiti. Covic je glup sto gleda samo kratkorocni klupski interes.

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda je medju 8 najboljih klubova evrope daleko ispred bilo koga u regionu jedino mozda Cedevita je tu negde.I logicno je da hoce u ligu sa najboljima i najkvalitetnijima.Nemam nista protiv da partizan igra Fiba ligu sa Azamovsom,Mzt-om,Mornarom ali to jednostavno nije nivo Zvezde.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter