0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: San Antonio nastavlja da piše istoriju, Jokić jedan od efikasnijih u pobedi Denvera (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.16 u 08:49

Prethodne noći odigrano je četiri meča u NBA ligi, Nikola Jokić je ponovo blistao, dok je Boban Marjanović proveo samo minut na parketu.

San Antonio je nastavio da ređa pobede u svojoj istorijskoj sezoni. Nova žrtva je bila ekipa Čikaga. do sada su u 65 mečeva ostvarili skor 55 pobeda. U trijumfu nad Bulsima najviše se istakao Kavai Lenard sa 29 poena, dok je 26 poena i 10 skokova imao Lamarkus Oldridž. Boban Marjanović za 35 sekundi na parketu nije uspeo da se upiše ni u jednu statističku kategoriju. U redovima poraženog Čikaga Derik Rouz i Pau Gasol postigli su po 21 poen, a Španac je upisao i 12 skokova.

Denver je slavio nad ekipom Finiksa. Emanuel Mudiej je odigrao utakmicu karijere, postiogao je 30 poena i najzaslužniji je za pobedu Nagetsa. Sa još jednim dabl-dablom pridružio mu se mladi srspki centar Nikola Jokić, ostvario je 18 poena i 10 skokova za skoro pola sata provedenih u igri. Kod Sansa najefikasniji je bio je Buker sa 35 poena, a njemu se pridružio Džon Lor sa 19.


(Izvor: Youtube/Max Kvant)

Impresivno veče imao je i Kobi Brajant, koji je ubacio 26 poena u porazu Lejkersa od Majamija.

 

(izvor: youtube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Rezultati:

Toronto – Atlanta 104:96
San Antonio – Čikago 109:101
Denver – Finiks 116:98
LA Lejkers – Klivelend 108:120

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter