1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ZBUNJEN: Provejava da je ovo odlučujuća utakmica za nas, ali nije mi jasno…

Objavljeno: 10.03.16 u 14:16

Dejan Radonjić ne smatra da je utakmica protiv Panatinaikosa ‘biti ili ne biti’ za Crvenu zvezdu.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da Panatinaikos stiže u Beograd u izvanrednoj formi, ali da će njegova ekipa učiniti sve da, uz pomoć sa tribina, zabeleži pobedu.

– Dolazi nam ekipa koja ima pet vezanih pobeda u Evroligi, plus osvojen Kup Grčke. To dovoljno govori. Imali su kvalitet i pre pojačanja, a sa njima su dobili iskorak, što su pokazali nanevši prvi poraz Fenerbahčeu i dominantnom pobedom u Malagi. Imaju kvalitet za četvrtfinale, a možda i više – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Kombank areni.

Prema njegovim rečima, na Zvezdinom timu je da parira takvoj ekipi i ponovi podvig iz Atine, kada su ostvarili trijumf.

– Za to je potrebno da budemo na gornjoj granici mogućnosti, da odigramo koncentrisano i pametno, ali i da iskoristimo snagu koju ćemo dobiti od navijača i da zajedno slavimo.

Radonjić je ponovio da duel protiv Panatinaikosa nikako ne može da bude odlučujući.

– Vidim da to provejava, ali mi je to malo nejasno. Naravno da je bitan meč, PAO je jedan od najboljih u Evropi, dolaze nam u goste Dijamantidis i ostali, ali ima još pet kola i neki drugi meč će da bude najvažniji, što ovde voli da se kaže ‘biti ili ne biti’ – poručio je trener Crvene zvezde.

Utakmica 10. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se u petak od 20 sati u KOMBANK areni.

0
0

1 Komentara

  1. Jeste, zato sto ako izgubimo nemamo sanse za Trece mesto, a zna se da cetvrti u grupi ide na CSC Moskva , sto znaci kraj takmicenja, zar ne? Tako da je vrlo bitna po meni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter