7
Košarka

GROBARSKA LJUBAV PREMA VUJOŠEVIĆU: Zbog Duleta i na kraj sveta (FOTO)

Objavljeno: 06.03.16 u 12:41

Duško Vujošević je među navijačima crno-belih stekao takav status da bi ga, utisak je, bodrili i kada bi preuzeo tim u Australiji.

Nekadašnji trener crno-belih, nakon sjajnog starta u ekipi Limoža, doživeo je nekoliko neuspeha. Ipak, Vujoševiću podrške ne nedostaje kako od strane navijača Limoža, tako ni od strane navijača tima koji je do skoro predvodio sa klupe i sa kojim je zabeležio najveće uspehe u karijeri.

1476887_10208457388170789_750969991_n

0
0

7 Komentara

  1. Izrentirane crvene narikace i sluge rezima, smatraju Duleta KRALJA „ludim“ samo zato sto je USPEO da NAMETNE jedan POREDAK STANJA SVESTI u kk Srbiji koji jos postoji i trajace ZAUVEK !!! Dule UGASIO SI IH ZA SVA VREMENA, MOGU DA PRODAJU GRB, PECAT, IME, IZNAJMLJUJU SEBE, ALI VISE „JE“ NEMA-UGASENA JE KKCZ !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Izrentirane crvene narikace i sluge rezima, smatraju Duleta KRALJA „ludim“ samo zato sto je USPEO da NAMETNE jedan POREDAK STANJA SVESTI u kk Srbiji koji jos postoji i trajace ZAUVEK !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter