24
Košarka

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA VEOMA CENI CRNO-BELE: Partizan dobija vajld kard?

Objavljeno: 01.03.16 u 18:42

Posle objavljene ponude Đordija Bartomeua čelnicima ABA j.t.d. lige, na površinu su ‘isplivale’ nove informacije koje će obradovati navijače Partizana.

Tokom popodneva stigla je informacija od čelnika regionalnog košarkaškog takmičenja da je Đordi Bartomeu ABA j.t.d. ligi ponudio je jedno mesto u Evroligi za šampiona i tri mesta u Evrokupu za timove od drugog do četvrtog mesta.

S obzirom da će ta mesta biti podeljena između Budućnosti, Cedevite, Crvene zvezde i Mega Leksa, tu prostora za ostale timove iz regionalne lige nema.

Ali, zbog mnogo uspeha u prethodnim godinama u Evroligi, ova organizacija odlučila je da pruži zahvalnost beogradskom Partizanu, koji po plasmanu na tabeli nije izborio evro-takmičenja.

Portal ‘Mondo’ prenosi da će Evroliga ponuditi Partizanu vajld kard za Evrokup! Da ova organizacija računa na crno-bele potvrđuje i poziv na sastanak u Barseloni 14. marta kada će biti definitivno doneta odluka oko izgleda Evrolige sledeće sezone.

Dakle, Partizan je dobio primamljivu ponudu, ali se još uvek nije izjasnio da li će stati na stranu Evrolige ili FIBA Lige šampiona. Dani odluke se bliže…

0
0

24 Komentara

  1. Tawamba je dzin koji bi pojeo kompletne obrane cele SL Srbije. Desperatno trebamo i jednu iskusniju 10tku, mozda je Suma ipak priustiva opcija.
    Tawamba je apsolutni prioritet. Problem je i ogranicenje broja stranaca,pa je mozda opcija sa jugoslovenima realnija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan treba da izabere Ligu Šampiona. Ovu ili onu, meni je svejedno. Nikako Kup. Ukoliko se okrene FIBI, juriće ga i EVRO LIGA. Partizan treba da kaže šta želi i od jednih i od drugih, pa od ponude da izdejatvuje još bolje ualove… Naravno ne da kaže nama, nego direktno njima… Samo ugovor na 10 godina i to je to.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislim da jedino mmf i gazprom sa jos 30 cigli evra mogu pomoci vucku da ostane na vlasti i zeza se nama…u protivnom „CRNO BELI SVET“

    0
    0
    Odgovori
  4. Aloo ti niko bitan ne seri bre 13 god vas zlostavljamo i ti sad pricas o tamo nekom fmp u ili vec kako se zoveteee….

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahahahaha… Jao kako je smešan ovaj Glodar do koske… Hahahhahahahhaha
    Ja se, za razliku od nekih, ne radujem što nema Partizana u Evropi. Naprotiv… Iako navijam za Zvezdu.
    Ali ovi komentari… Pa, ljudi dajte malo realnosti… Do pre koju utakmicu ste bili fenjeraši… Igrate sve bolje i to zahvalite Džikiću, ali ne letite bre…. Za neke i pad je let…

    0
    0
    Odgovori
    • Do pre neku godinu Zvezde nije bilo nigde ako ćemo realno, pošto vidim da aludiraš na neku cigansku realnost, pa samo pre neku godinu su Vam Makabijevi navijaci pisali prevedeno „A ko ste Vi“, tako da bi najbolje bilo da ti previše ne letiš, Instituciju nećete nikad dostići i to je na tvoju žalost jedina realnost, ako hoćeš da budeš realan, Partizan nikad više ne može da bude gori nego što je bio zadnjih godinu dana pa Vas je opet dobijao, znaš to i ti bez da ti ja pričam, ako ćemo realno.

      0
      0
      Odgovori
      • Boli, je l’ da ??? 🙂
        Kada vam odgovara tada ne gledamo sadašnjost, jer imate istoriju… Kada Zvezda pomene Bari, Tokio, tada se samo držimo istorije… Dečko, to je licemerje… Potraži u rečniku…
        Svaka čast na uspesima, ali vreme gepekovanja je prošlo…

        0
        0
        Odgovori
    • Koliko je ovde muke tvoje cigance jedno…pa ti dobro znas da smo mi evropski sampioni a vama i barak obama da bude predsednik nikad necete ni blizu stici…

      0
      0
      Odgovori
  6. Zbog politike nisu ranije imali vajld kard sramota za njih.

    Dobro pamte sve. Znaju ko je pravio igrače za NBA i bez koga EL nije ista.

    A čuli da polutim gazi evroligaše sok i limenke ideje.

    0
    0
    Odgovori
    • Igrace ste otimali od drugih klubova,decenijama niste napravili ni jednog iz vase skole.To je cinio upravo i najvise Covic,sa svojom cuvenom skolom,koja je redovna na zavrsnim turnirima EL za omladince.EL nije ista bez vas jer nema takvih ekipa,koje su sluzile za kos razliku,prvih par godina takmicenja a kasnije prolazili medju 16 ekipa sa 2-3 pobede.Necete vi skoro u EL,mozda vam udele milostinju za tak evrokup ali tesko ce i to da dobijete.

      0
      0
      Odgovori
    • ..osim crvenog bankomat-mutant-frankestajn k. kluba, u prostituciju ubrajam i predstavnike EL i ABA-lige !!! Samo FIBA takmicenje dolazi u obzir, a prolaz da zasluzimo kroz SRPSKU LIGU i takmicenje !!! Samo Srbin Srbiju Spasava-P.A.R.T.I.Z.A.N. IZNAD SVIH I SVEGA !!!

      0
      0
      Odgovori
        • a gde je ta zvezda?koliko znam kad se adresa promeni nije to više isti klub .vi srbski klub a krcun ubica vas osnovao a turski nadimak ste sebi dali hahahaha.

          0
          0
        • Od kada je Crvena Zvezda simbol Srpstva,pa to je uvek bio simbol svega što je bilo pogrešno za Srbe komunizma Tita pa nadalje, ti si ozbiljno izostajao sa časova istorije! Još se nazivate Delijama i Ciganima,alo a gde je tu mozak!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter