0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BEZ BRIGE: Zvezda kompletna putuje u Istanbul

Objavljeno: 01.03.16 u 14:55

Navijače Crvene zvezde uplašile su sinoć povrede Stefana Jovića i Kvinsija Milera, kao i činjenica da Terens Kinsi u drugom poluvrmenu nije ulazio u igru.

Stefan Jović je zbog povrede ruke sa parketa izašao krajem treće četvrtine. Na povredu se požalio Kvinsi Miler. Obojica su kraj meča odgledala sa klupe, a navijači su se uplašili da li će ova dva veoma važna igrača za četu Dejana Radonjića biti spremna za duel sa Fenerbahčeom u petak. Dileme više nema, hoće.

Naime, plejmejker je ozledio levu šaku, ali će biti spreman za meč sa Fenerbahčeom. Takođe, Kvinsi Miler je dobro i sigurno će u četvrtak čekirati avionsku kartu za Istanbul. Jedina dilema ostaje kod Terensa Kinsija, nije povređen, putovaće sigurno sa ekipom, ali nema minutažu. Protiv Efesa je odigrao poluvreme, ali je zbog faulova morao napolje i nije se vraćao u igru. Ruku na srce to mu nije dozvolio ni sjajni Marko Gudurić. Ipak, ostaje pitanje zašto Amerikanca nije bilo više na parketu juče u Zagrebu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter