9
AdmiralBet ABA Liga

TEŠKE REČI: Predsednik Sutjeske optužio Megu i Ražnatovića za nameštanje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.16 u 10:19

Predsednik KK Sutjeska, Darko Perović, izašao je u javnost sa ozbiljnim optužbama posle pobede svog kluba nad ekipom Budućnosti.

Predsednik Nikšićana je istakao da je njegov tim bio blizu odluke da uopšte ne igra protiv Budućnosti.

– Da smo pobedili drugačije, bili bismo optuženi da smo pušteni da pobedimo. Da su pobedili moji sportski prijatelji iz Podgorice, pala bi mrlja na njih.

Sutjeska je sinoć savladala lidera prvenstva u crnogorskom derbiju, a dan ranije Mega Leks je poražen na gostovanju Krki u Novom Mestu što je izazvalo dosta komentara, posebno u redovima Nikšićana, koji su Mitrovčane i Miška Ražnatovića optužili za nameštanje te utakmice.

– Pominjem u tom kontekstu Mega Leks i Miška Ražnatovića i ukazujem na neregularnost u ABA ligi. Svi koji gledamo košarku, znamo šta je bilo u subotu u Novom Mestu – izjavio je za podgoričke ‘Vijesti’ predsednik Sutjeske Darko Perović.

On je dodao da nije sporna samo poslednja utakmice Mega Leksa, već i prethodne.

– Šta je sa utakmicom Igokea – Mega Leks, pa Mega Leks – Olimpija, koju je dobila Olimpija? Svi smo znali da će ta Olimpija i da izgubi u Valjevu. To se i dogodilo. Sada na spisku takvih mečeva imamo i meč Krka – Mega Leks. Mi smo pošten klub, igramo poštenu košarku i mi ćemo se boriti da se ovaj centar ne ugasi – naglašava Perović.

(Izvor: youtube / Vijesti Online)

0
0

9 Komentara

  1. ABA liga treba pod hitno da kazni Budućnost a Sutjesku čak i izbaci iz ABA lige.Jer posle sinoćnjeg,blago rečeno,smešnog meča,ovaj odma opleo po Megi,valjda da skrene pažnju sa ove kriminalne utakmice između Sutjeske i Budućnosti.Napadom na Megu baš sada,pokušava da prebaci pažnju na drugu stranu.Najlekše mu je na Megu jer na velike poput Zvezde ili Partizana ne sme jer bi ga pojela javnost ogromne armije pristalica ova dva kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. ako vam smeta u niksicu toliko ajde da mi Srbi napustimo jadransku ligu.Realno najmanje nama treba.Pa vi onda igrajte do mile volje sa pljevljima itd….

    0
    0
    Odgovori
  3. OVI iz Niksica pricaju o regularnosti strasno.Buducnost pravi faulove samo da oni daju kos ali konjine Crnogorske nemogu da pogode..Sve se dobro videlo ko se razume u kosarku.

    0
    0
    Odgovori
  4. A zasto cutite za utakmicu u Skoplju kad je sutjeska dobila,,kad su nam sudije dosudile korake u zadnji napad,jer to nije bilo namesteno,i sada se vi nesto bunite.Koliko utakmice je mzt tako izgubio,i od buducnost i od tajfun,i od mega kod kuce kad prvi poluvreme su sudije dosudile dve tehnicke i red drugi sranja.Zato nemojte molim vas.

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. Cuj „Sutjeska“..??!!! Zna se odlicno vec sada, da u buducoj preraspodeli snaga Fiba-EL, samo za najvecu Srpsku Svetinju KK PARTIZAN ima mesta, a za kosarkaske klubove koji su JUCE OSNOVANI-NE, tako da jedan Misko planira da dodje u KKP, a drugi u FKP, tako da naturalizovani mutant projekti ili frankestajn klubovi MOGU DA SE PONOVO FUZIONISU, ALI SAMO SA KLUBOVIMA IZ SVOJE MATICA, tipa GALATASARAJ ili TURK TELEKOMOM.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter