Predsednik KK Sutjeska, Darko Perović, izašao je u javnost sa ozbiljnim optužbama posle pobede svog kluba nad ekipom Budućnosti.

Predsednik Nikšićana je istakao da je njegov tim bio blizu odluke da uopšte ne igra protiv Budućnosti.


– Da smo pobedili drugačije, bili bismo optuženi da smo pušteni da pobedimo. Da su pobedili moji sportski prijatelji iz Podgorice, pala bi mrlja na njih.

Sutjeska je sinoć savladala lidera prvenstva u crnogorskom derbiju, a dan ranije Mega Leks je poražen na gostovanju Krki u Novom Mestu što je izazvalo dosta komentara, posebno u redovima Nikšićana, koji su Mitrovčane i Miška Ražnatovića optužili za nameštanje te utakmice.

– Pominjem u tom kontekstu Mega Leks i Miška Ražnatovića i ukazujem na neregularnost u ABA ligi. Svi koji gledamo košarku, znamo šta je bilo u subotu u Novom Mestu – izjavio je za podgoričke ‘Vijesti’ predsednik Sutjeske Darko Perović.

On je dodao da nije sporna samo poslednja utakmice Mega Leksa, već i prethodne.

– Šta je sa utakmicom Igokea – Mega Leks, pa Mega Leks – Olimpija, koju je dobila Olimpija? Svi smo znali da će ta Olimpija i da izgubi u Valjevu. To se i dogodilo. Sada na spisku takvih mečeva imamo i meč Krka – Mega Leks. Mi smo pošten klub, igramo poštenu košarku i mi ćemo se boriti da se ovaj centar ne ugasi – naglašava Perović.

(Izvor: youtube / Vijesti Online)