1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVICA VELIČKOVIĆ: Samo još neki papir i Grobari tu sam!

Objavljeno: 29.02.16 u 23:05

Nekadašnji košarkaš Partizana Novica Veličković rekao je danas da treba da se završe još neki administrativni poslovi pre nego što se vrati u klubi dodao je igranje za crno-bele naročito emotivno za njega.

– Ima još detalja oko Trabzona i treba to da se završi, ali sam u Beogradu i nisam ovde bez povoda. Samo da se papirologija završi – rekao je Velikčković novinarima u hali „Ranko Žeravica“.

Ljubimac navijača Partizana prisustvovao je duelu crno-belih sa Cedevitom u Jadranskoj ligi.

– Gledao sam svaku utakmicu Partizana koju sam mogao da uhvatim. Mene je uvek vuklo da se vraćam, još od kada sam otišao pre šest-sedam godina. Pričao sam sa prijateljima. Igranje za Partizan je posebna emocija i nešto specijalno – rekao je Veličković.

Ovaj krilni igrač imao je u karijeri mnogo problema sa povredom kolena, ali je sada kazao da se oseća dobro.

– Dobro se osećam fizički. Sezona je bila dosta naporna dok se nije završio Evrokup. Imao sam probleme sa povredama, ali ne sa kolenom, nego sa izvrtanjem zgloba i ostalim stvarima koje su normalne za sport – rekao je Veličković.

On je kazao da poznaje tim.

– Vidi se u poslednje vreme da su podignuti rezultati. Ima nekoliko iskusnih igrača, ali je tim mlad i ima igrači koji treba da stasaju. Cela klupa radi sa mladima, a i Partizan je uvek to radio. Biće to dobro – rekao je Veličković.

Novinare je zanimalo kolika će mu motivacija biti igranje KLS-a.

– Igrao sam srpsku ligu u Megi i svaka utakmica mi je bila kao Evroliga. Nemam nikakav problem sa motivacijom. Moja igra mnogo zavisi od emocija, tako da je povratak u Partizan prava stvar – rekao je Veličković.

0
0

1 Komentara

  1. Decko je truba,nula!Kad nadje neki klubic on odjavi reprezentaciju a cim je u buli slihta se bilo kome pa makar i glodarima!Propao kosarkas i nikakav covek!Izdas Srbiju na onakav nacin pa ne moze dobro da ti se vrati!Teska ljiga!Gmaz!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter