0
Košarka

VTB: Ni sjajni Teo nije bio dovoljan, Lokomotivi pripao derbi VTB lige

Objavljeno: 28.02.16 u 18:54

Košarkaši Lokomotive savladali su CSKA u derbiju VTB lige rezultatom 94:88 i tako im nanela drugi poraz u prvenstvu.

CSKA je u svojoj novoj grandioznoj dvorani bio favorit, ali na kraju nije mogao da izbegne poraz od velikog rivala, jer se protiv sjajnog šuta Lokomotive u finišu jednostavno, nije moglo.

Tok meča jednostavno je navodio da će doći do egal završnice, jer nijedan tim nije imao opipljiviju prednost. Na kraju je sigurnija i pomalo srećnija bila ekipa Lokomotive, sa više raspoloženih igrača i tako je ostvarila 16 pobedu u regionalnoj ligi.

Domaćinu nije pomogao ni Miloš Teodosić sa svojih poena 26, pa ni nekoliko ludih asistencija na kakve smo navikli. Nando de Kolo je ubacio čak 30, ali je ključni igrač bio Entoni Rendolf koji je nekoliko ključnih poena, od svojih ukupno 28 postigao u samoj završnici.

Pored Rendolfa, 18 je postigao Brekof, od čega pet trojki koje su slomile ekipu CSKA. Timu Miloša Teodosića ovo je bio drugi poraz u tekućem prvenstvu, ali su i pored toga i dalje suvereni na prvom mestu VTB lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter