18
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ U SVOM STILU: Pobedili smo Zvezdinu kolevku, pa Zvezdu, nije lak Vanjin žreb…

Objavljeno: 21.02.16 u 00:00

Partizan je pomalo neočekivano ‘razbio’ Crvenu zvezdu u Nišu, a Aleksandar Džikić bio je raspoložen posle velike pobede svog tima.

– Naterali smo Zvezdu da pruži sve od sebe. Pobedili smo i otišli u finale Kupa i tu nema mnogo filozofije. Zvezda sa Jovićem i bez njega nije ista, generalno sam zadovoljan našom borbenošću, pogotovo što smo sa druge strane imali veliku evroligašku ekipu, međutim, moramo bolje – rekao je posle meča trener crno-belih Aleksandar Džikić.

Zatim je prokomentarisao izjavu Dejana Milojevića posle pobede Mega Leksa i očekivanja pred sutrašnje finale koje će se igrati od 21 sat.

– Znam da mi je Milojević pre utakmice sa Zvezdom poželeo da uđemo u finale i da izgubimo. Voli Milojević da se šali. Pobedili smo FMP, Zvezdinu kolevku, pa Zvezdu, Marinkovićev žreb nije bio lak, Mega će u nedelju igrati gore-dole, a mi drugačije. Oni nemaju pritisak i teško ćemo im parirati. Ipak, u našoj svlačionici motiva neće nedostajati – istakao je Džikić.

0
0

18 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Dzile, a i Dejan, samo se zaj…ju sa starom-novom putnjicavo-sekundarnom „masom’ Srpskog smetlista, djubrista i deponija, koji su umislili da se kosarka „IGRA“ od pre neki dan i mesec…U svakom slucaju cestitke FMP-eu na DOSTOJNO PRUZENOM OTPORU NAJUSPESNIJEM SRPSKOM KK PARTIZANU, a njihovom klonu i isturenom odeljenju mutant projektu kkczfmpideavoliduva-ga, PORUCUJEM DA VRATE PARE BANKOMATA, KOJE NISU OPRAVDALI i PREBACE NA RACUN SLAVNOG KLUBA KKP DA JOS KOJI PUT POKORIMO EVROPU !!! .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pobedili smo komplet Fmp ,prvo 2,a onda i 1! A istina je da smo ustvari pobedili Radnicki i Fmp!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi stvarno nemate pojma i dalje zivite u proslosti! Probudite se, radujte se jos malo ovim beznacajnim pobedama, kao sto smo mi pre 2 godine! NA kraju sezone vi cete verovatno u stecaj (zasluzeni) a mi sa 2 titule!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja sam mislio da ste od cigana evoluirali u delije,ali cigan uvek ostaje cigan.!!!O kakvom ti drzavnom projektu pricas,verovatno smo i sad,posto je toma-dojka grobar,ali kurdistanac ma koliko bolelo shvati da se ne postaje institucija ili drzavnik brojem poklonika,vec delima.Bili ste i ostali Pi. Ci

    0
    0
    Odgovori
  5. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAAXXAXXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXXAXAXAAAAXXAXAXAXAXAXXAAAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    0
    0
    Odgovori
  6. A i u ABA ligi ste nas verovatno pustili zbog mira u kuci.Cinjenica je da bi vi posle 15 godina ponizavanje voleli da nas bar jednom zgazite sa 30 razlike ali ste svesni da nece biti nista od toga.A vama niko ne moze da zabrani da se tesite da ste nas pustili.
    Strah u vama izmice kontroli.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ne lupaj glupane,kako mozes da kazes „data“pobeda?! Pa izginuli su za svaku loptu,vidi se da si cigan I ne razumes se u kosarku. Jer je pratis 2 godine. Do sledece godine se jos malo folirajte,a u ABA gubite od hrvata

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovaj stvarno lupa za medalju! Zvezda naterana da pruzi sve od sebe??? Ovo nije ni 5% … Partizanu data pobeda za mir u kuci, setite se samo sezona kad je drzavni projekat partizan uzimao titule, obicno je zvezda uzimala kup…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter