3
Košarka

FOTO: STARSPORT

KINSI: Neću mnogo da pričam, neka naša igra protiv Partizana govori za nas

Objavljeno: 20.02.16 u 00:59

Niš će u subotu biti svedok novog večitog derbija pošto će Partizan i Crvena zvezda da odmere snage u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Jedna od glavnih figura na ovom meču bez sumnje biće Tarens Kinsi pošto navijači Partizana još nisu oprostili nekadašnjem ljubimcu prelazak u redove večitog rivala. Krilo Crvene zvezde kratko je iznelo svoja očekivanja uoči tog meča.

– Hala u Nišu je dobra, uslovi za trening i igru su sjajni. Podrška sa tribina je bila dobra tokom celog meča protiv Smedereva. Partizan je dobra ekipa, očekuje nas teška utakmica. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam od samog početka. Kao i uvek istrčaćemo na teren da se nadmećemo sa rivalom. Ne želim mnogo da pričam, neka naša igra sutra govori za nas, kazao je Kinsi.

Amerikanac je na kraju istakao da očekuje vrelu atmosferu u kojoj će navijači dati posebnu draž podrškom svojim timovima.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

    • Ne bre zvezdu voli, svi je vole koji dodju u nju. Zvezda je krem kosarkaskog drustva! Idi bre covece u sto palme ti nisi normalan, ovoliko kradje i davanja para zvezdi, a istovremeno uskracivanja Partizanu nije vidjeno nikada u istoriji sportova! Tu mislim i na fudbal, neverovatno nesto…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter