2
AdmiralBet ABA Liga

U VELIKOM PROBLEMU: Završnica ABA j.t.d. lige pod znakom pitanja!

Objavljeno: 17.02.16 u 09:29

Postoji ozbiljna mogućnost da se poslednje kolo regionalnog takmičenja ne odigra zbog problema čelnika lige sa sudijama.

‘Novosti’ ovog jutra prenose nezvanične informacije da će 25. kolo ABA j.t.d. lige biti odloženo zbog najavljenog štrajka slovenačkih sudija, a kojima bi vrlo lako mogli da se priključe i ostali arbitri iz regiona.

Problem su neisplaćene zarade u visini od 150.000 evra prema sudijama i službenim licima, a sve je to deo velikog ‘minusa’ od više od 400.000 koji je nastao u regionalnom takmičenju od kada je ono pod pokroviteljstvom firme ‘ABA Sidro’ d.o.o.

Dugovi traju već mesecima, a osmorica slovenačkih arbitara su odlučili da prvi ‘istupe’ i potraže svoje zarade. Srećom, predstojećeg vikenda je pauza u regionalnoj ligi, pa postoji vremenski prostor da se nešto promeni pre 25. kola koje je zakazano da se održi od 26. do 29. februara.

Sve to je samo jedan od problema  sa sudijama sa kojim se ABA j.t.d. liga suočava od kako je komesar Lige Aleš Kamnikar.

0
0

2 Komentara

  1. A ti decko sigurno nemas devojku? Mani se komentara, lepo se obuci, ocesljaj ustani od kompa i probaj nesto dobro uraditi za sebe. Nema nista od neta i gledanja slika tudjih devojaka.. Srecno

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. SVI u minusu, samo DR. coki u PLUSU, KAKO…CRNA MADJIJOOOOOOOO… .!. XXAAXXAA .!. ALHEMIJAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter