4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PALA ODLUKA: Džikić ‘presekao’ koga ne vodi na Kup Radivoja Koraća

Objavljeno: 15.02.16 u 16:52

Zbog ograničenog broja stranaca, trener Partizana morao je da odstrani jedno ime iz ekipe za završnicu nacionalnog kupa.

Kako Partizan ima petoricu igrača sa inostranim pasošem u timu, a pravila Kupa Radivoja Koraća nalažu da ih samo četvorica sme biti prijavljena za to takmičenje, Aleksandar Džikić našao se u dilemi koga da odstrani iz ekipe.

Slovenac Edo Murić i trojica Amerikanaca Darel Vilijams, Kevin Džons, Džamar Vilson bili su gotovo izvesni da će ići u Niš, s tim što je postojala mogućnost da najnovije pojačanje Vilijams bude precrtan, ali kako je Božo Đumić doživeo povredu, snažni centar će morati da pomogne u igri ispod obruča.

To znači da je sa spiska otpa krilni igrač Adin Vrabac, igrač iz Bosne i Hercegovine, koji je u poslednje vreme zaigrao sve bolje, ali je ipak bio žrtva taktike i stanja u ekipi pred Kup Koraća.

Takođe, sa ekipom neće ići ni Andrej Magdevski, igrač sa makedonskim državljanstvom, ali kako se nalazi na dvojnoj registraciji u OKK Beogradu i nije u prvom planu kod Aleksandra Džikića, i on je otpao sa spiska putnika.

Partizan će u četvrtfinalu KRK u četvrtak od 21h igrati protiv FMP-a iz Železnika, a evo kako se crno-beli opuštaju pred taj meč.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter