11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO ŠANSA ZA PARTIZAN: Pavlović skinut sa liste licenciranih igrača?

Objavljeno: 15.02.16 u 21:03

Došlo je do promene na spisku igrača na koje Panatinaikos računa u domaćem prvenstvu.

Aleksandar Pavlović neće više igrati u grčkom prvenstvu. To je odluka kluba iz Atine, koja je umesto bivšeg igrača Partizana registrovala novo pojačanje iz NBA lige Eliota Vilijamsa. Tako je današnji meč protiv Apolona u kome je postigao deset poena bio poslednji za Pavlovića u prvenstvu Grčke.

Kada je reč o Evroligi, Pavlović ostaje na spisku igrača, bar za sada, mada je u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju sada period kada se mogu registrovati nova imena, te se očekuje da i tu upadne Vilijams. Pojedini grčki mediji spekulišu da se bliži kraj saradnje između Panatinaikosa i Aleksandra Pavlovića.

Verujemo da bi Grobari raširenih ruku dočekali svog ljubimca da se vrati pred start KLS lige…

0
0

11 Komentara

  1. Nema sta, taj vas lazic je kalibar kakav se tesko moze naci u ksl. Vec ga zamisljam kako preuzima klupu trenera. Lepo kazu ko se zadnji smeje naj sladje se smeje. Jedva cekam sledecu sezonu kad vam bude otisao cirbes, miler i kinzi, pa vi ce te biti vreca za punjenje .Budite mi vedri i nasmejani do kraja sezone, a sledecu neka vam je BOG u pomoci.Mali klub sa malog kalemegdana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan je napravio isuviše grešaka u ovom prelaznom roku! Previše stranaca koji uopšte nisu jeftini, ma šta navijači mislili. Sada ovaj tim počinje da liči na nešto, a dovođenje Pavlovića u ovom trenutku bi bio dokaz lutanja i nepostojanje plana za čitavu sezonu, a i za narednu. Drugo, Partizan već ima „višak“ stranaca za kup, a slično je i za KLS. Da li Pavlović ima status stranca, ne znam… Ali Partizan bi trebalo i sa ovim timom bude bar treći u KLS, što je uslov za učešće u ABA ligi u narednoj sezoni.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne vidim razlog njegovog povratka jer ništa ne može pomoći.Ugušiće nekog mladog igrača svojom minutažom a ne može se ništa ostvariti njegovim dovođenjem.Klub će biti i sa njim i bez njega 3. u našem prvenstvu.Zvezda i Mega su neprikosnovene i znatno ispred svih ostalih.Izgubiće od Mege u polufinalu,bez obzira dal je on u ekipi ili nije i to je maksimum.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter