2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ ISKRENO: Imam problem sa rastancima

Objavljeno: 09.02.16 u 15:23

Gostujući na francuskom radiju „Frans blu“, Vujošević je govorio o funkcionisanju trenutnog, navijačima bivšeg kluba, kao i dometima Limoža u ovoj sezoni.

Vujošević je prvo pričao o ulozi trenera, kao i sistemu funkcionisanja, te njegovim zahtevima:

– Postoje zaduženja, uloge. Trenerovo je da bude lider, igrači su tu da igraju, ali najvažnija je pozitivna atmosfera. Mada, mislim da nisam prestrog, jer pre svega od sebe zahtevam mnogo, pa tek posle i od igrača. Pokušavam da budem fer koliko je moguće, da poštovanje igrača zaradim kroz rad, ne zbog strogoće ili odnosa prema njima.

Ne očekuje da će se boriti za titulu ove sezone:

– Limož je u momentu mog dolaska bio 11. na tabeli. Ovaj tim nije pravljen da bude šampion Francuske, ali ipak, nikad se ne zna. Ima mnogo oscilacija, potrebno je vreme.

Naravno, nije moglo da prođe ni bez spominjanja navijača u Srbiji i ispraćaj koji su mu navijači priredili kada je krenuo ka Francuskoj:

– Generalno ne volim rastanke, ne volim sam da putujem. Navijači su došli jer vrednuju moj rad. Ko zna, možda sam nešto dobro uradio dok sam bio u Srbiji, zaključio je Vujošević.

0
0

2 Komentara

  1. Мирко, текст је оно испод наслова и углавном се он прочита, пре него што се остави коментар!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter