11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PROMENA PLANA: Zvezda dočekuje Anadolu Efes van Beograda!

Objavljeno: 09.02.16 u 21:45

Crvena zvezda u 8. kolu Top 16 faze Evrolige dočekaće Anadolu Efes van Beograda.

Naime, meč koji će se odigrati 26. februara biće organizovan najverovatnije u jednom od gradova u Vojvodini. Naime, hala Pionir će u tom periodu biti zauzeta, jer se igra meč Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana, dok se u Kombank areni održava konferencija „Momentum“. To znači da će Crvena zvezda morati da napusti Beograd.

Kao moguće alternative pominju se Novi Sad i hala SPENS kapaciteta 7.000 mesta, kao i Milenijum u Vršcu sa dve hiljade mesta manje. Na upravi Crvene zvezde je da odluči gde bi više volela da odigra meč sa Anadolu Efesom, a realnije je očekivati da to bude „srpska Atina“.

Takođe, utakmica 10. kola Top 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa igraće se u Kombank areni.

0
0

11 Komentara

  1. Ja nemogu da verujem!Kako moze da se desi ovakav propust da jednu a mozda i obe n ajvaznije utakmice kod kuce igramo van beograda.pa gde to ima,zelimo a-licencu a zadnji smo na listi prioriteta iza nebitnog tenisa i nekih neznam skupova ili koncerata ili sta vec.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. Зашто се Дејвис куп не би играо у Новом Саду или Краљеву (где је већ играно са Хрватима)?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter