0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DRES NA POKLON: Partizan čašćava navijače (PRAVILA)

Objavljeno: 08.02.16 u 10:54

KK Partizan vam nudi mogućnost da glasate za igrača koji po vama zaslužuje mesto u startnoj petorci igrača koji su najviše doprineli osvajanju trofeja ovog kluba u periodu od 1976-1981 (Na adresi home.kkpartizan.rs).

KK Partizan je imidž velikog kluba počeo da stiče kao domaćin u Hali sportova, gde je i osvojena prva titula prvaka Jugoslavije pre tačno 40 godina. Ovaj izuzetno važan period u istoriji Kluba krunisan je sa dva međunarodna trofeja (Kup Radivoja Koraća 1978. u Banjaluci i 1979. u Beogradu), Kupom Jugoslavije (1979) i još jednom titulom (1981).

U čast legendarnim timovima Partizana, a povodom utakmice koju će Partizan 29. februara 2016.igrati protiv KK Cedevita baš u Hali Sportova, organizujemo nagradnu igru u kojoj vi navijači, možete da glasate za po vama najboljeg igrača iz generacija koje su donele Partizanu prve trofeje u istoriji. Pet igrača sa najviše dobijenih glasova („startna petorka“) biće specijalni gosti na pomenutoj utakmici 29. februara.

Više o pravilima i načinu učestvovanja u nagradnoj igri pročitajte OVDE.

Znate li za koje NFL klubove navijaju Aleksandar Džikić i Kevin Džons?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter