5
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOVERNJ KOLATERALNA ŠTETA: Navijači Denvera ‘uzeli na zub’ ljubimca Grobara (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.16 u 23:48

Košarkaši Denvera večeras su na gostovanju u Njujorku posle neizvesne završnice uspeli da savladaju Nikse sa 101:96.

Ono što je ovdašnjim, ali i ljubiteljima košarke u Americi bilo veoma čudno je da je Nikola Jokić u igri proveo samo 19 minuta pošto je za to vreme postigao 13 poena uz jednu trojku.


(Izvor: Youtube/Max Kvant)

Nezadovoljstvo pojedinaca išlo je dotle da su se čak pitali da li je moguće da Žofri Lovernj zaslužuje da igra toliko pošto je Jokić u prvom poluvremenu gotovo potpuno zaustavio Kristapsa Porzingisa.

Međutim, bivši košarkaš Partizana potpuno je opravdao očekivanja trenera Melouna pošto je za 29 minuta na terenu uspeo da dođe do „dabl-dabl“ učinka sa 12 poena i 10 skokova.

Zbog dobrih partija Jokića i Lovernja najviše ispašta još jedan Partizanovac Jusuf Nurkić koji je na primer večeras igrao samo sedam minuta i za to vreme postigao je tri poena.

0
0

5 Komentara

  1. Jokić kida. Dečko oduševljava sve, iz dana u dan igra sve bolje i bolje. Do sad nisam video da se obrukao ni na jednoj utakmici. Na nekoj je možda bio slabiji, ali i dalje dobar, ali je na većini bio izvrstan. Navijači ga vole, trener ga ceni, jer svi uviđaju da je pouzdan igrač i faktor u timu, mogu da se oslone na njega da će uvek imati značajan doprinos, i ofanzivno i defanzivno. Slobodna bacanja ne promašuje, trojke bira pametno i ima visok procenat, skokovi su mahom svi njegovi, nije mu bitno da li je igrač mnogo viši od njega ili snažniji, sa istom lakoćom i uspehom daje koševe i brani svoj koš.
    Obožavam da ga gledam u Denveru, i napokon mi se „gleda“ NBA.. 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter