1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVACIJE U PIONIRU: Devojčica pobedila grmalje iz obezbeđenja (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.16 u 22:02

Odlukom rukovodstva KK Partizan deci koja prate utakmice kluba iz Humske zabranjeno je da tokom poluvremena borave na parketu.

Međutim, jedna devojčica je večeras bila prilično uporna u nameri da ubaci koju loptu u koš i uspela je da nadvlada daleko jačeg protivnika što je izazvalo ovacije punog Pionira.

Na poluvremenu meča 23. kola ABA JTD lige Zadar je vodio 45:41 protiv Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. Bio sam na utakmici kad su malu Maru vijali…plaćamo kazne zbog kretenske odluke da se zabrani deci da ulaze na teren jer se navodno kliza parket koji se može prebrisati i osušiti za dva minuta ili još bolje da roditelji koji nameravaju da puste decu na parket ponesu čiste patike i svi srećni i zadovoljni…kada mogu gani na poluvremenu da igraju utakmicu sa klincima, nema logike da se našim mališanima uskraćuje to pravo. Organizovan ulazak npr. iz tunela, čiste patike, mokra krpa da pređu preko nje pri ulasku i eto miline za gledanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter